Οκτώβριος 2013

Θάνατος λουόμενου στη Μήλο –

Θάνατος λουόμενου στη Μήλο – Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Υ/Γ «XVII» Ν.Π. 11483 στην Αίγινα – Διακομιδές ασθενών

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΠΟΛΛΩΝΙΑ» Μήλου, 71χρονος αλλοδαπός.

Ο θάνατος του ανωτέρω διαπιστώθηκε από Ιατρό του Κέντρου Υγείας Μήλου,  ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Σύρου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Κατηγορία:


Εντοπισμός και σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στη Χίο

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χίου, πρωινές ώρες σήμερα, για την ύπαρξη ικανού αριθμού αλλοδαπών στη βραχονησίδα «ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ» βορεοανατολικά των Καρδάμυλων Χίου.

Άμεσα κατέπλευσαν στην ανωτέρω περιοχή Περιπολικό Ανοιχτής Θαλάσσης και πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου εντόπισαν είκοσι οχτώ (28) παράνομους αλλοδαπούς, στερούμενους νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατηγορία:


Συνάντηση Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, με τον πρέσβη των Η.Π.Α David D. Pearce (Ντέιβιντ Ντ. Πιρς)

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τον Πρέσβη των Η.Π.Α, David D. Pearce (Ντέιβιντ Ντ. Πιρς). Η συνάντηση ήταν εθιμοτυπικού χαρακτήρα και είχε σκοπό την ενημέρωση του Πρέσβη για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου, καθώς και τηνεμβάθυνση της συνεργασίας των δύο πλευρών σε όλα τα επίπεδα.

Κατηγορία:


Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Πάτρα –

Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Πάτρα – Σύλληψη για μεταφορά εύφλεκτου επικίνδυνου φορτίου στο Ηράκλειο

Κατηγορία:


Εθελοντικός καθαρισμός των ακτών στην Άνδρο

Εθελοντικός καθαρισμός των ακτών στην Άνδρο

Με πρωτοβουλία του Τμήματος Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος του Λιμεναρχείου Άνδρου σε συνεργασία με τον Δήμο Άνδρου, πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Οκτωβρίου 2013 ο καθαρισμός των ακτών του νησιού, μετά από συγκρότηση ομάδων από ενδιαφερόμενους πολίτες και τοπικούς φορείς.


Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στη Μυτιλήνη

Συνελήφθησαν,απογευματινές ώρες σήμερα, στηχερσαία ζώνης της Μυτιλήνης, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, είκοσι δύο (22) παράνομοι αλλοδαποί στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανάκριση διενεργείται από το Γραφείο Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

 

Κατηγορία:


Σύλληψη για ναρκωτικά στην Καβάλα

Σύλληψη για ναρκωτικά στην Καβάλα - Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και αλλοδαπών συνεργών τους στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα – Τροχαίο ατύχημα στον Πειραιά

 

Κατηγορία:


Σημεία Συνέντευξης Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο Ρ/Σ του ALPHA, στο δημοσιογράφο Σπύρο Χαριτάτο

Σχετικά με δήλωση του ΥΝΑ, Μ. Βαρβιτσιώτη, σε εκπομπή του ALPHA,  αναφορικά με τη μεγάλη δυσκολία  συντήρησης  του εξοπλισμού και των  μηχανοκίνητων μέσων  του  Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

 

Κατηγορία:


Παροχή συνδρομής σε σκάφος στη Λέρο

Παροχή συνδρομής σε σκάφος στη Λέρο –  Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στη Μυτιλήνη, την Πάτρα και το Ηράκλειο

 

Ακυβέρνητο έμεινε, πρωινές ώρες σήμερα, το σκάφος αναψυχής «ΠΟΠΗ» Λ. Λέρου 1013, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ βραχονησίδας ΠΗΓΑΝΟΥΣΑΣ και νήσου Λέρο, με έναν επιβάινοντα καλά στην υγεία του.

Κατηγορία:


Περισυλλογή παράνομων αλλοδαπών και έρευνες για τυχόν αγνοούμενους στην Κω

Περισυλλογή παράνομων αλλοδαπών και έρευνες για τυχόν αγνοούμενους στην Κω


 


Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Κω,για την ύπαρξη κινδυνευόντων ατόμων, στη θαλάσσια περιοχή ακρωτήρι «ΛΟΥΡΟΣ».

Κατηγορία:


Σελίδες

Wildcard SSL