Ιανουάριος 2014

Συνέχεια ενημέρωσης για την ανεύρεση ναρκωτικών ουσιών στην Πρέβεζα την 24/01/14 –

Συνέχεια ενημέρωσης για την ανεύρεση ναρκωτικών ουσιών στην Πρέβεζα την 24/01/14 – Εμπλοκή κάβου στο F/D «XXIX» Ν.Π. 10232

Συνέχεια ενημέρωσης:

Κατηγορία:


Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στη Μυτιλήνη

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στην επαρχιακή οδό Μυτιλήνης – Παμφίλων Λέσβου, δέκα επτά (17) παράνομοι αλλοδαποί, στερούμενοι νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανάκριση διενεργείται, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Κατηγορία:


Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Βόλο

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες, στον κεντρικό προβλήτα Βόλου, από προσωπικό των Γραφείων Ασφαλείας και Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατά την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Υ/Γ πλοίο με προορισμό την Σκόπελο, 27χρονος, διότι βρέθηκε να κατέχει δύο (02) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 1.019 και 1.024 γραμμαρίων αντίστοιχα.


Σύλληψη για μεταφορά επικίνδυνου φορτίου στο Ηράκλειο –

Σύλληψη για μεταφορά επικίνδυνου φορτίου στο Ηράκλειο – Πνιγμός στην Αιδηψό

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες, εντός του λιμένα Ηρακλείου, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 47χρονος οδηγός Φ.Δ.Χ. επικαθήμενου οχήματος, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο, διότι διαπιστώθηκε ότι μετέφερε επικίνδυνο φορτίο, χωρίς να το δηλώσει στην αρμόδια Λιμενική Αρχή.   

Κατηγορία:


Μετεγγραφές σπουδαστών Α.Ε.Ν.

Πλοιάρχων - Μηχανικών

Κατηγορία:


Έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου Ι/Φ με έναν επιβαίνοντα –

Έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου Ι/Φ με έναν επιβαίνοντα – Εντοπισμός χειροβομβίδων στο Αλιβέρι

 

Ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, απογευματινές ώρες της 28.01.2014, για Ι/Φ σκάφος με έναν επιβαίνοντα που απέπλευσε πρωινές ώρες της ίδιας μέρας από τη μαρίνα Αλίμου με προορισμό το λιμένα Λαυρίου και έκτοτε αγνοείται.

Κατηγορία:


Προσκλήσεις για αγώνες υδατοσφαίρισης από τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π.

 Το Τμήμα Υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς αναγνωρίζοντας την προσφορά του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στην ελληνική κοινωνία, διαθέτει στο προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής 25 ονομαστικές προσκλήσεις για κάθε εντός έδρας Ευρωπαϊκό αγώνα των ομάδων του υδατοσφαίρισης, κατά τη διάρκεια της σεζόν 2013-2014 στο Κολυμβητήριο Πειραιά.

 

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:  

 

Κατηγορία:


Δήλωση Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για τη σημερινή εισβολή στελεχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στο πολιτικό του γραφείο

Δήλωση Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για τη σημερινή εισβολή στελεχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στο πολιτικό του γραφείο

Η βίαιη εισβολή, οι φθορές και η υβριστική συνθηματολογία των στελεχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στο πολιτικό μου γραφείο σήμερα, δεν συνιστούν πολιτική πράξη.

Αποτελούν ακραίες πράξεις εκφοβισμού και στοχοποίησης που δεν έχουν σχέση με τη Δημοκρατία, για αυτό και πρέπει να καταδικάζονται από τα κόμματα που την υπηρετούν.

Κατηγορία:


Ανεύρεση πτώματος άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Τήνο -

Ανεύρεση πτώματος άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Τήνο - Διακομιδή ασθενούς

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Τήνου, για ύπαρξη πτώματος άνδρα αγνώστων στοιχείων, στην παραλία Βαθύ Τήνου.

Κατηγορία:


Εντοπισμός και σύλληψη παράνομων αλλοδαπών και αλοοδαπού διακινητή στην Κω

Εντοπισμός και σύλληψη παράνομων αλλοδαπών και αλλοδαπού διακινητή στην Κω

Κατηγορία:


Πρόσκρουση Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στα Ψαρά

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Χίου για πρόσκρουση του Ε/Γ-Τ/Ρ «ΣΑΝ ΝΙΚΟΛΑΣ» Ν.Χ. 256, έξωθεν του λιμενοβραχίονα Ψαρών.

Κατηγορία:


Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και συνεργών τους στην Πάτρα

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και συνεργών τους στην Πάτρα - Διακομιδή ασθενούς

 

Κατηγορία:


Ομιλία του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής σχετικά με το θέμα της παράνομης μετανάστευσης.

Την αρμόδια Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής ενημέρωσε σήμερα, κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας,  ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με την ηγεσία του Λιμενικού Σώματος, τόσο για το θέμα της διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών στο Αιγαίο, όσο και για το τραγικό περιστατικό στο Φαρμακονήσι.

 

 Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, μεταξύ άλλων,ανέφερε:

Κατηγορία:


Επιστολή Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη προς τον Επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, Νιλς Μούιζνιεκς

Κύριε Επίτροπε,

 

Δια της παρούσης θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη θλίψη μου για τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν στο τραγικό συμβάν στο Φαρμακονήσι. Παρά τις συνεχείς και επίπονες προσπάθειες των στελεχών του Λιμενικού Σώματος για την προστασία των ανθρώπων σε κίνδυνο στη θάλασσα και συνάμα των θαλασσίων συνόρων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, χάθηκαν ανθρώπινες ζωές και αυτό αποτελεί ένα πραγματικά τραγικό γεγονός.

Κατηγορία:


Σύλληψη για ναρκωτικά στη Χίο –

Σύλληψη για ναρκωτικά στη Χίο – Διακομιδή ασθενούς

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμένα Χίου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, 32χρονος, διότιέπειτα από ένδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντοπίστηκαν στις αποσκευές του ανωτέρω και κατασχέθηκαν τα κάτωθι:

Κατηγορία:


Σελίδες

Wildcard SSL