Φεβρουάριος 2014

Συλλήψεις για παράνομη οπλοκατοχή στο Ηράκλειο -

Συλλήψεις για παράνομη οπλοκατοχή στο Ηράκλειο - Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα - Κατάσχεση αλιευμάτων στην Αιδηψό - Υπεράριθμοι επιβάτες σε Ε/Γ-Δ/Ρ πλοίο στον Άγιο Κήρυκο

Κατηγορία:


Εντοπισμός και διάσωση παράνομων αλλοδαπών στη Ψέριμο

Δέκα (10) παράνομοι αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, εντοπίστηκαν από πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πρωινές ώρες σήμερα, στη νήσο Ψέριμο και διεσώθησαν.   

Ανωτέρω διασωθέντες αφού περισυνελέχθησαν, καλά στην υγεία τους, από το πλήρωμα του πλωτού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., μεταφέρθηκαν ασφαλώς στο λιμένα Καλύμνου όπου και συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καλύμνου.

Κατηγορία:


Εντοπισμός και διάσωση παράνομων αλλοδαπών στη Σύμη

Δέκα οχτώ (18) παράνομοι αλλοδαποί, εντοπίστηκαν από πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πρωινές ώρες σήμερα, στη νησίδα «ΝΙΜΟ» Σύμης και διεσώθησαν.   

Ανωτέρω διασωθέντες αφού περισυνελέχθησαν, καλά στην υγεία τους, από το πλήρωμα του πλωτού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., μεταφέρθηκαν ασφαλώς στο λιμένα Σύμης όπου και συνελήφθησαν.

Κατηγορία:


Συνέχεια ενημέρωσης για τον εντοπισμό και σύλληψη παράνομων αλλοδαπών και διακινητών τους στη Χίο -

Συνέχεια ενημέρωσης για τον εντοπισμό και σύλληψη παράνομων αλλοδαπών και διακινητών τους στη Χίο - Τραυματισμός επιβάτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Ηγουμενίτσα - Βλάβη σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στην Ηγουμενίτσα - Κατάσχεση αλιευμάτων στη Μυτιλήνη - Διακομιδή ασθενών

Συν.Ενημ:

Κατηγορία:


Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στη Μυτιλήνη

Έντεκα (11) παράνομοι αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, εντοπίστηκαν από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, απογευματινές ώρες σήμερα, στην περιοχή Θέρμης Λέσβου και συνελήφθησαν.

Προανάκριση διενεργείται, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Κατηγορία:


Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στη Χίο

Δεκαέξι (16) παράνομοι αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, εντοπίστηκαν από στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Οινουσσών, πρωινές ώρες σήμερα, πλησίον του οικισμού Οινουσσών και συνελήφθησαν.

Ανωτέρω αλλοδαποί μεταφέρθηκαν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο λιμένα Χίου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ» για τη διενέργεια ιατρικών εξετάσεων.

Κατηγορία:


Κατάσχεση αλιευμάτων στη Χαλκίδα

Στο πλαίσιο της εντατικοποίησης των ελέγχων προς διαπίστωση της τήρησης, των προβλεπομένων από το νόμο διατάξεων, αναφορικά με την αλιεία, εμπορία καθώς και τους υγειονομικούς όρους που διέπουν τη διάθεσή τους στην αγορά, καθώς και ενόψει της περιόδου της Σαρακοστής, βεβαιώθηκαν, απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, οι κάτωθι παραβάσεις:

Κατηγορία:


Πρωτοβουλία Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για ρύθμιση της κατάστασης μόνιμης διαθεσιμότητας προσωπικού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Με νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ρυθμίζεται για πρώτη φορά η κατάσταση της μόνιμης διαθεσιμότητας στην οποία τίθεται το μόνιμο εν ενεργεία προσωπικό του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., εφόσον καθίσταται ανίκανο για εκτέλεση οποιασδήποτε υπηρεσίας γραφείου, λόγω  τραυμάτων ή παθήσεων, κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας του. Σημειώνεται ότι σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και η γραφική υπηρεσία σε κατάσταση υπηρεσίας γραφείου.

Κατηγορία:


Εντοπισμός και διάσωση παράνομων αλλοδαπών στη Μυτιλήνη

Εντοπισμός και διάσωση παράνομων αλλοδαπών στη Μυτιλήνη

Κατηγορία:


Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και αλλοδαπής συνεργού στην Πάτρα –

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και αλλοδαπής συνεργού στην Πάτρα – Διακομιδή ασθενούς

Κατηγορία:


Μηχανική βλάβη σε Ε/Γ-Υ/Δ στον Πειραιά

Μηχανική βλάβη σε Ε/Γ-Υ/Δ στον Πειραιά - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στον Πειραιά

 

Για περιστατικό βλάβης στο Ε/Γ-Υ/Γ «FLYING DOLPHIN ATHINA» Ν.Π. 9824, ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πειραιά.

Κατηγορία:


Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στην Κέρκυρα

Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στην Κέρκυρα - Ακυβερνησία Α/Κ-Ε/Π «ΕΙΡΗΝΗ» Ν.Χ. 196- Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Χαλκίδα

 

Δύο (02) αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στη χώρα, εντοπίστηκαν σε γενόμενο έλεγχο από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, μεσημβρινές ώρες σήμερα, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου από την Ηγουμενίτσα, και συνελήφθησαν.

Κατηγορία:


Σύλληψη για παράνομη ύπαρξη πετρελαιοειδών σε Δ/Ξ στον Πειραιά

        Στο πλαίσιο των πάγιων εντολών του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες, στο λιμένα Κερατσινίου ένας 60χρονος,  φερόμενος  να εμπλέκεται σε υπόθεση λαθρεμπορίου καυσίμων.

 

Κατηγορία:


Εντοπισμός και σύλληψη παράνομων αλλοδαπών και διακινητών τους στη Χίο

Δύο (2) διακινητές παράνομων αλλοδαπών συνέλαβε χθες  το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, στο πλαίσιο των συνεχών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί για την καταπολέμηση των οργανωμένων δικτύων μεταφοράς παράνομων αλλοδαπών.

Κατηγορία:


Σελίδες

Wildcard SSL