Μάρτιος 2017

Κατάσχεση δολωμάτων στη Μύρινα – Κατάσχεση αλιευμάτων στη Νέα Μηχανιώνα - Απαγόρευση απόπλου Φ/Γ πλοίου στη Στυλίδα

Κατά τη διενέργεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε,  πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή «ΚΟΤΣΙΝΑ» ν. Λήμνου, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, εντοπίστηκαν σε Α/Κ σκάφος το οποίο διενεργούσε αλιεία δολωμάτων με καταδυτική συσκευή, δεκατέσσερα (14) πλαστικά δοχεία με δολώματα του είδους “ΟΛΟΘΟΥΡΙΟ”, συνολικού βάρους εκατόν ενενήντα έξι (196) κιλών, ήτοι πέντε χιλιάδες τετρακόσια εβδομήντα τέσσερα (5.474) άτομα αντί του προβλεπόμενου ορίου των εκατόν πενήντα (150) ατόμων ημερησίως .

Κατηγορία:


Υπηρεσιακή επίσκεψη του ΥΝΑΝΠ στο Αμβούργο

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,  Παναγιώτης Κουρουμπλής, θα αναχωρήσει τη Δευτέρα, 3 Απριλίου, για το Αμβούργο, προκειμένου να συμμετάσχει στο 10ο Εθνικό  Συνέδριο για τη Ναυτιλία.  
 

Κατηγορία:


Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή

Συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής. Μολονότι η συνέντευξη ήταν προγραμματισμένη για ενημέρωση των Συντακτών γύρω από την διυπουργική σύνοδο στη Μάλτα, ο κ. Κουρουμπλής ρωτήθηκε και για άλλα θέματα.

Κατηγορία:


Παραλαβή με ελικόπτερο Πολεμικού Ναυτικού αλλοδαπού ασθενούς ναυτικού από Φ/Γ πλοίο –

Παραλαβή με ελικόπτερο Πολεμικού Ναυτικού αλλοδαπού ασθενούς ναυτικού από Φ/Γ πλοίο Απεγκλωβισμός ατόμων από βραχονησίδ

Κατηγορία:


Ουσιαστική στήριξη για την ανάπτυξη των νησιών

Στην συνεδρίαση (28/3/2017) της Υποεπιτροπής της Βουλής Νησιωτικών και Ορεινών περιοχών της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών, με θέμα «Ενημέρωση για το Πρόγραμμα Υποστήριξης των Μικρών Νησιών», μίλησε ο Νεκτάριος Σαντορινιός, σαν αρμόδιος Υφυπουργός για θέματα Νησιωτικότητας.

 

Κατηγορία:


Συνέχεια ενημέρωσης για την ανεύρεση σορού στο λιμένα Πειραιά την 27-03-2017 - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Ρέθυμνο –

Συνέχεια ενημέρωσης  για την ανεύρεση σορού στο λιμένα Πειραιά την 27-03-2017 - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Ρέθυμνο – Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας στο Γύθειο - Διακομιδές ασθενών
 
Αναγνωρίστηκε η σορός άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, που βρέθηκε απαγχονισμένος πρωινές ώρες της 27/03/17, στα κάγκελα περίφραξης του Οργανισμού Λιμένα Πειραιά, πλησίον πύλης Ε2-Ε3.
Πρόκειται για αλλοδαπό, ηλικίας 25 ετών.
 

Κατηγορία:


Ανεύρεση ναρκωτικών ουσιών στο Φισκάρδο

Ανεύρεση ναρκωτικών ουσιών στο Φισκάρδο
 
Απογευματινές ώρες χθες, προσήλθαν στη Λιμενική Αρχή Φισκάρδου δύο αλλοδαποί και παρέδωσαν μία ύποπτη συσκευασία, η οποία ήταν περιτυλιγμένη με νάυλον συσκευασία και  την οποία εντόπισαν και περισυνέλεξαν  κατά τη διάρκεια περιηγητικού πλου τους με το Α/Ψ ''EMILY BEL'' στην παραλία ''ΑΦΑΛΕΣ'' Ιθάκης.

Σύλληψη για ναρκωτικά στον Πειραιά

Σύλληψη για ναρκωτικά στον Πειραιά 
 
  Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών  συνελήφθη, 57χρονος ημεδαπός, απογευματινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Εντοπισμός και διάσωση προσφύγων στη Χίο – Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό στη Χαλκίδα

Εντοπισμός και διάσωση  προσφύγων στη Χίο – Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό στη Χαλκίδα 
 
 
  Στον εντοπισμό και τη διάσωση εξήντα επτά (67) προσφύγων προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
  Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή ''Αγία Ελένη'' Χίου πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων. 

Κατηγορία:


Παρέμβαση του Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή, στη Διυπουργική Σύνοδο της Μάλτας

Παρέμβαση του Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή, στη Διυπουργική  Σύνοδο της Μάλτας
 
 
  Την προσήλωση της Ελλάδας στην πολιτική του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού, αλλά και την ανάγκη η Ευρώπη να προσαρμοστεί σε νέες πολιτικές για την προστασία του περιβάλλοντος, σημείωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, κατά την παρέμβασή του στο Συμβούλιο Υπουργών στη Βαλέτα.

Κατηγορία:


Σελίδες

Wildcard SSL