Μάιος 2017

Εντοπισμός και κατάσχεση ναρκωτικών ουσιών στην Παλαιοκαστρίτσα ν. Κέρκυρας

Στον εντοπισμό και την κατάσχεση ναρκωτικών ουσιών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Παλαιοκαστρίτσας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας.


Εντοπισμός και διάσωση προσφύγων στη Χίο –

Εντοπισμός και διάσωση προσφύγων στη Χίο – Σύλληψη για πλαστογραφία στην Αλεξανδρούπολη – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Κέρκυρα – Διακομιδές ασθενών

 

Κατηγορία:


Είμαστε η Κυβέρνηση που αποδείξαμε ότι μπορούμε να πετυχαίνουμε τους στόχους

Ραδιοφωνική συνέντευξη παραχώρησε σήμερα ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στο σταθμό «Focus», μιλώντας για τους στόχους της Κυβέρνησης και την λύση που αναμένεται για το χρέος.

http://www.youtube.com/watch?v=njJXgvbIoWY&feature=youtu.be

Κατηγορία:


Βλάβη Ε/Γ – Υ/Γ – F/D πλοίου στον Πειραιά – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα

 Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αργοσαρωνικού, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ – Υ/Γ – F/D ΑΘΗΝΑ ΝΠ 9824, το οποίο είχε αποπλεύσει από λιμένα Αίγινας προς εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου Αγκίστρι για Αίγινα – Πειραιά με πενήντα (50) επιβάτες, για κραδασμούς στη δεξιά προπέλα του πλοίου.

Κατηγορία:


Με σκληρή δουλειά ανατρέπονται οι αρχικές εκτιμήσεις για την κρουαζιέρα

Τις πτυχές ενός νέου αναπτυξιακού τομέα στην Ελλάδα που είναι η κρουαζιέρα, παρουσίασε σήμερα, μιλώντας στην Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η κρουαζιέρα.

Κατηγορία:


Από το 2019 το Berth Allocation στη Σαντορίνη

Ευρεία σύσκεψη για την διαχείριση της κρουαζιέρας και του τουριστικού προϊόντος στην Σαντορίνη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Χρήστου Λαμπρίδη.

Κατηγορία:


Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή και εμπορία λαθραίων καπνικών προϊόντων στο Ηράκλειο

Ένας 18χρονος αλλοδαπός συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, για κατοχή και εμπορία λαθραίων καπνικών προϊόντων .


Συνάντηση Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με το δήμαρχο Πάρου

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάρου Μάρκο Κωβαίο και με συνεργάτες του, είχε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Κατηγορία:


Επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης επιβαίνοντα σε βοηθητική λέμβο στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω – Μηχανική βλάβη Φ/Γ στη Νεάπολη Βοιών

Επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης επιβαίνοντα σε βοηθητική λέμβο στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω – Μηχανική βλάβη Φ/Γ στη Νεάπολη Βοιών
 
Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την ύπαρξη σε δυσχερή θέση 69χρονου αλλοδαπού που επέβαινε σε βοηθητική λέμβο (tender), στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ ν. Αστυπάλαιας και ν. Κώ μετά από εκδήλωση πυρκαγιάς στο υπό ιδιοκτησίας του Ι/Φ σκάφος.

Κατηγορία:


«Εξετάζουμε αντισταθμιστικά οικονομικά μέτρα για τους νησιώτες»

«Εξετάζουμε αντισταθμιστικά οικονομικά μέτρα για τους νησιώτες»

 

Κατηγορία:


Προσάραξη Ε/Π σκάφους στην Λευκάδα – Τραυματισμός επιβάτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον Πειραιά - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα – Διακομιδές ασθενών

Προσάραξη Ε/Π σκάφους στην Λευκάδα – Τραυματισμός επιβάτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον Πειραιά  - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Σύλληψη  αλλοδαπού στην Πάτρα – Διακομιδές ασθενών  
 
Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Νυδρίου του Λιμεναρχείου Λευκάδας για περιστατικό προσάραξης του Ε/Π σκάφους “ΜΑΝΘΟΣ-ΑΡΕΤΗ 1” Σ.Σ. 2127 με έξι (06) αλλοδαπούς επιβαίνοντες σε βράχια, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Νικιάνας – Περιγιαλιού και πλησίον του Ξενοδοχείου “IONIAN BLUE”.

Κατηγορία:


Πραγματοποίηση ημερίδας και Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών 25 και 26 Μαΐου στη Νάξο

Πραγματοποίηση ημερίδας και Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών 25 και 26 Μαΐου στη Νάξο

Κατηγορία:


Σελίδες

Wildcard SSL