Νοέμβριος 2017

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα στη Θεσσαλονίκη

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα στη Θεσσαλονίκη
 
 
Για  κατοχή λαθραίων τσιγάρων και καπνού συνελήφθησαν δύο (02) αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 20 ετών αντίστοιχα,  από τα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Ανεύρεση σορού ανδρός στην Πύλο -

Ανεύρεση σορού ανδρός στην Πύλο - Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Πάτρα -

Κατηγορία:


Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα και στην Ηγουμενίτσα

Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών, ηλικίας 46, 38 και 29 ετών αντίστοιχα, προέβησαν απογευματινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Κατηγορία:


Συνέντευξη του ΥΝΑΝΠ Παναγιώτη Κουρουμπλή στον Ρ/Σ Alpha 9.89

Συνέντευξη για θέματα επικαιρότητας, στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89 και στη δημοσιογράφο Λώρα Ιωάννου, έδωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Για το όνομα του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, «Κίνημα Αλλαγής», που θυμίζει Ανδρέα Παπανδρέου.

Κατηγορία:


Κυβερνητικό κλιμάκιο και ΜΜΕ στην ανέλκυση του Αγία Ζώνη ΙΙ

Στην τελική φάση της ανέλκυσης του ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ παρευρέθηκαν σήμερα ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, κ. Σωκράτης Φάμελλος, ο Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεωρητών και Ελεγκτών του ΥΠΕΝ, κ. Δημήτρης Δερματάς, ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Διονύσιος - Χαράλαμπος Καλαματιανός, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχος ΛΣ Σταμάτης Ράπτης και ο Διοικητής της Δημόσιας Αρχής Λιμένων, κ. Δημοσθένης Μπακόπουλος.

Κατηγορία:


Έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου αλιέα στην Αλόννησο – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Σάμο– Αποβίβαση ασθενούς μέλους πληρώματος από Δ/Ξ στους Καλούς Λιμένες – Εκδήλωση πυρκαγιάς στο Πέραμα – Σύλληψη αλλοδαπού στη Σάμο – Διακομιδή ασθενούς

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αλοννήσου, ότι 70χρονος είχε μεταβεί πρωινές ώρες της 28/11/2017 στο αλιευτικό καταφύγιο “ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ” ανατολικά της Αλοννήσου, για εκτέλεση εργασιών στο υπό ιδιοκτησίας του σκάφος “ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΝΤΩΝΗΣ” Λ.Α. 26 και έκτοτε αγνοείτο.

Κατηγορία:


Στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ ο ΥΝΑΝΠ Παναγιώτης Κουρουμπλής

Στα Γιάννενα, για υπηρεσιακούς λόγους, θα ταξιδέψει αύριο, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ο κ. Κουρουμπλής θα είναι ομιλητής στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ, στο οποίο θα αναπτύξει το τμήμα εκείνο του νομοσχεδίου του ΥΝΑΝΠ που ψηφίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, το οποίο αφορά την πολιτική της κυβέρνησης ως προς τους νησιωτικούς και παράκτιους Δήμους. 

Κατηγορία:


Ολοκληρώθηκε η ανέλκυση του “Αγία Ζώνη ΙΙ”. Μετάβαση των ΜΜΕ στο χώρο της ανέλκυσης

Ολοκληρώθηκε σήμερα με επιτυχία η επιχείρηση της ανέλκυσης του “Αγία Ζώνη ΙΙ”. Λόγω των καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν αύριο, μόνο σήμερα θα είναι δυνατή η μετάβαση στο χώρο της ανέλκυσης, προκειμένου τα ΜΜΕ να έχουν εικόνες από το σκάφος που ανελκύστηκε.

 

Κατηγορία:


Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ πλοίου στον Πειραιά–

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ πλοίου στον Πειραιά– Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Κυλλήνη – Σύλληψη Κυβερνήτη Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στην Τήνο – Διακομιδή ασθενούς
 
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πειραιά, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “F/D ATHINA” Ν.Π.9824, ότι το εν λόγω πλοίο παρουσίασε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή, πριν τον απόπλου του για εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου για Αίγινα-Αγκίστρι. 

Κατηγορία:


«Προγραμματική Σύμβαση ΓΓΑιΝΠ με Δήμο Λήμνου»

 «Προγραμματική Σύμβαση ΓΓΑιΝΠ με Δήμο Λήμνου»

 

Κατηγορία:


Απαγόρευση απόπλου και σύλληψη Πλοιάρχου σε Δ/Ξ στους Καλούς Λιμένες Ηρακλείου - Διακομιδή ασθενούς

Απαγόρευση απόπλου και σύλληψη Πλοιάρχου σε Δ/Ξ στους Καλούς Λιμένες Ηρακλείου - Διακομιδή ασθενούς
 
  Σε έλεγχο που διενεργήθηκε την 27-11-17 από στελέχη του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου στο Δ/Ξ “ΜΑΙΝΑΛΟΝ” Ν.Π.10768, εντός του λιμένα Καλών Λιμένων Ηρακλείου, διαπιστώθηκαν ουσιώδεις ελλείψεις στους τομείς ασφάλειας ναυσιπλοΐας, προστασίας θαλασσίου περιβάλλοντος, ναυτικής εργασίας και κώδικα ασφαλούς διαχείρισης. 

Κατηγορία:


Συνάντηση του Υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον Γ.Γ. του IMO KiTack Lim

Συνάντηση του Υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον Γ.Γ. του IMO KiTack Lim
 
Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Λονδίνο, στο περιθώριο της 30ης συνόδου της Συνέλευσης του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ), διμερής συνάντηση εργασίας του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή, με τον Γ.Γ. του Οργανισμού  KiTack Lim. 
 

Κατηγορία:


Σελίδες

Wildcard SSL