Δεκέμβριος 2017

Βλάβη Φ/Γ πλοίου στη Θεσσαλονίκη – Τροχαίο ατύχημα στην Ιτέα – Διακομιδή ασθενών

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για αδυναμία απόπλου του Φ/Γ πλοίου «MAX VENTURE» σημαίας Μάλτας από τον προβλήτα 06 του λιμένα Θεσσαλονίκης, λόγω βλάβης στα ηλεκτρονικά συστήματα του πλοίου, με αποτέλεσμα την αδυναμία εμπλοκής συνέπεια σβέσεων της κύριας μηχανής στον άξονα κίνησης της προπέλας του πλοίου.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω Φ/Γ πλοίου μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Κατηγορία:


Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή

 Με ευθύνη όλοι μαζί ας αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του νέου χρόνου. Τις σημερινές ευχές όλων ας τις μετατρέψουμε σε συλλογικότητα κι ας αποδείξουμε ο καθένας ξεχωριστά κι όλοι μαζί ότι μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι για την πατρίδα. 

Κατηγορία:


Σύρους πρόσφυγες φιλοξένησε στο σπίτι του ο ΥΝΑΝΠ Παναγιώτης Κουρουμπλής, εν όψει της Πρωτοχρονιάς

Μία οικογένεια προσφύγων από τη Συρία με πέντε (05) παιδιά, φιλοξένησε σήμερα στο σπίτι του ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, λίγες ώρες πριν από το τέλος του 2017.

Κατηγορία:


Πρωτοχρονιά στο λιμάνι του Πειραιά θα κάνει ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής

Πρωτοχρονιά στο λιμάνι του Πειραιά θα κάνει ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής
 
Επίσημη υποδοχή του πρώτου πλοίου που θα καταπλεύσει  στο λιμάνι του Πειραιά το 2018, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, θα κάνει ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.
 

Κατηγορία:


Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή λαθραίων καπνικών προϊόντων στη Χίο –

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή λαθραίων καπνικών προϊόντων στη Χίο – Διάσωση προσφύγων στη Σάμο – Τροχαίο ατύχημα στην Κύμη – Διακομιδή ασθενούς

 

Κατηγορία:


Πτώση οχήματος στη θάλασσα στη Μύκονο – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα και στον Πειραιά – Διακομιδή ασθενών

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος, στην περιοχή “ΓΥΑΛΟΣ” ν. Μυκόνου.
Άμεσα στο σημείο, μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι το εν λόγω όχημα βρισκόταν σε κατακόρυφη θέση, χωρίς επιβαίνοντες. 
Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ούτε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το εν λόγω Ι.Χ.Ε., ανελκύστηκε από γερανοφόρο όχημα.

Κατηγορία:


«Ευχές για Καλή Χρονιά»

Η χρονιά που αποχαιρετούμε ήταν ένα έτος σκληρών και επίμονων προσπαθειών, ώστε να επανέλθει στη χώρα η σταθερότητα και η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντι στους θεσμούς. Μέσα από σκληρή δουλειά, δύσκολες αποφάσεις και επίπονες διαπραγματεύσεις δημιουργήθηκαν, όμως, και οι προϋποθέσεις εκείνες οι οποίες θα μας οδηγήσουν εκτός του φαύλου κύκλου των Μνημονίων και της Επιτροπείας.

Κατηγορία:


Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Παραδοσιακά κάλαντα  της Πρωτοχρονιάς τραγούδησαν σήμερα στην πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  Σύλλογος από το Ακρωτήρι της Σαντορίνης  και ο Σύλλογος Συμιακών Ελευσίνας, που είναι ο τόπος καταγωγής του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριου Σαντορινιού. Νωρίτερα η Φιλαρμονική του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Κατηγορία:


Παροχή Υπηρεσιών Καθαρισμού Κτιρίων Στεγαζόμενων Υπηρεσιών Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Παροχή Υπηρεσιών Καθαρισμού Κτιρίων Στεγαζόμενων Υπηρεσιών Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για χρονικό διάστημα από 01-01-2018 ή άμεσα με την υπογραφή της Σύμβασης σε περίπτωση παρέλευσης της ανωτέρω ημερομηνίας κατά την υπογραφή της, έως και την 31-12-2019

Κατηγορία:


Ελαφρά πρόσκρουση Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Σκόπελο – Σύλληψη αλλοδαπού στην Κω

Ελαφρά πρόσκρουση Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Σκόπελο – Σύλληψη αλλοδαπού στην Κω
 
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, το Α' Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου, ότι κατά τη διαδικασία πρόσδεσης του Ε/Γ-Ο/Γ “ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ” Ν.Π. 9937, στον οικείο λιμένα, λόγω των ισχυρών επικρατουσών καιρικών συνθηκών, το πλοίο ήρθε σε επαφή με τον προβλήτα στην αριστερή και πρωραία πλευρά του, με αποτέλεσμα τη δημιουργία εκδορών στο πλοίο.

Κατηγορία:


Προκήρυξη Αρχικού και Επαναληπτικού Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την Εξυπηρέτηση Δρομολογιακών Γραμμών

Με σύναψη Σύμβασης ή Συμβάσεων Ανάθεσης Δημόσιας Υπηρεσίας διάρκειας μέχρι 31/10/2018 για τις συμβάσεις ενός έτους ή μέχρι 31/10/2020 για τις συμβάσεις τριετούς διάρκειας

Κατηγορία:


Απάντηση Αρχηγείου Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. σε ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό

Απάντηση Αρχηγείου Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. σε ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό

 

Κατηγορία:


Ανακοίνωση διενέργειας κλήρωσης για ανάδειξη μελών Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και Αξιολόγησης Προσφορών

Έργο με τίτλο «Τεχνικός Σύμβουλος Επιστημονικής Υποστήριξης για την τεχνική μελέτη, παρακολούθηση και παραλαβή του Έργου: Επέκταση, Αναβάθμιση και Εκσυγχρονισμός του Εθνικού Συστήματος VTMIS» και κωδικό ΟΠΣ (ΜIS) 5002707 στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (Ε.Π. Υ.ΜΕ.ΠΕΡ.Α.Α.) ΕΣΠΑ 2014-2020, άξονας προτεραιότητας 16 «Τεχνική Συνδρομή Ταμείου Συνοχής» (ΣΑΕ289/1).

Κατηγορία:


Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή για τα προσφυγόπουλα στο ΥΝΑΝΠ

 Πρωτοχρονιάτικη  Γιορτή για τα προσφυγόπουλα στο ΥΝΑΝΠ
 
Παιδιά ηλικίας  5 – 12 ετών που φιλοξενούνται στις δομές του Σκαραμαγκά και του Σχιστού κάλεσε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ο Υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής.  Στην παιδική γιορτή ήταν παρούσα η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου, ενώ πρωτοχρονιάτικα τραγούδια έπαιξε η Φιλαρμονική του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής. 
 

Κατηγορία:


Σελίδες

Wildcard SSL