Εντοπισμός και συλλήψεις παράτυπα εισελθόντων αλλοδαπών στη Μυτιλήνη, την Ηγουμενίτσα και την Κάλυμνο –

Εντοπισμός και συλλήψεις παράτυπα εισελθόντων αλλοδαπών στη Μυτιλήνη, την Ηγουμενίτσα και την Κάλυμνο Διακομιδή ασθενούς

 

Διακόσιοι εβδομήντα (270) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί εντοπίστηκαν, πρωινές και απογευματινές ώρες χθες, στη χερσαία ζώνη του λιμένα Μυτιλήνης, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Ανωτέρω συνελήφθησαν διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

 

*****

 

Διακόσιοι επτά (207) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί εντοπίστηκαν, πρωινές και απογευματινές ώρες χθες, στις περιοχές Μυτιλήνη, Πλωμάρι και Μανταμάδος ν. Λέσβου, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Ανωτέρω συνελήφθησαν διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

 

*****

 

Τρεις (03) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν να επιχειρούν να κρυφτούν κάτω από Φ/Γ όχημα το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

 

*****

 

Δύο (02) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί προσήλθαν, απογευματινές ώρες χθες, εντός του Λιμεναρχείου Καλύμνου, όπου και συνελήφθησαν.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., από το λιμένα Καμαριώτισσας Σαμοθράκης στο λιμένα Αλεξανδρούπολης, 83χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL