Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Τραυματισμός μέλους πληρώματος σε Φ/Γ-Ο/Γ πλοίο στη Νάξο

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, 41χρονος αλλοδαπός, οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος (τύπου ΒΑΝ), στο οποίο βρέθηκαν κρυμμένοι δέκα (10) αλλοδαποί εκ των οποίων οι έξι (06) ήταν ενήλικοι (3 άνδρες και 3 γυναίκες) και τέσσερα (04) ανήλικα παιδιά (δύο κορίτσια και δύο αγόρια), διότι δεν κατείχαν ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. όχημα.  

Επίσηςβραδινές ώρες χθες, συνελήφθησαν στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, 36χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και η 28χρονη αλλοδαπή συνεπιβάτης του , διότι μετέφεραν τέσσερις (04) αλλοδαπούς, οι οποίοι ήταν κρυμμένοι στο τρέιλερ που έφερε το ανωτέρω όχημα και στερούνταν ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. όχημα.  

===================

Πρωινές ώρες σήμερα, κατά τους χειρισμούς πρόσδεσης του Φ/Γ-Ο/Γ πλοίου «ΜΥΚΟΝΟΣ» Ν.Π. 10899, στο νότιο τμήμα λιμένα Νάξου, έσπασε ο δεξιός κάβος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 46χρονου μέλους πληρώματος του πλοίου.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Νάξου όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Νάξου.

===================

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL