Εντοπισμός σορού ανδρός αγνώστων λοιπών στοιχείων στο Σιγρί ν. Λέσβου -

Εντοπισμός σορού ανδρός αγνώστων λοιπών στοιχείων στο Σιγρί ν. Λέσβου - Τραυματισμός επιβάτιδος Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Ηγουμενίτσα - Σύλληψη Πλοιάρχου Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίου στην Ύδρα - Εντοπισμός πυρομαχικού υλικού στον Πλαταμώνα - Διακομιδή ασθενούς

 

 

Εντοπίστηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, μία (01) σορός ανδρός, αγνώστων λοιπών στοιχείων, επί της ακτής στη θαλάσσια περιοχή ''ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ'' Λαψαρνών ν. Λέσβου.

Ανωτέρω σορός ηλικίας περίπου 30 ετών και ύψους περίπου 1,70cm, έφερε γκρι φανελάκι, ασπρόμαυρο καρό πουκάμισο, μαύρο δερμάτινο μπουφάν και τζιν παντελόνι, ενώ μεταφέρθηκε στο ''ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ'' Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Μυτιλήνης για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Σιγρίου.

 

*****

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΞΠΡΕΣ'' Ν.Π. 12219, για περιστατικό τραυματισμού 68χρονης, κατά την αποβίβασή της από την κλίμακα του πλοίου.

Ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας και στη συνέχεια στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Φιλιατών για περαιτέρω εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

 

*****

 

Για πραγματοποίηση απόπλου άνευ άδειας συνελήφθη ο Πλοίαρχος του Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ'' Ν.Π. 11715, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ύδρας.

Από το Λιμεναρχείο Ύδρας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του ''ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ'', το οποίο είχε αποπλεύσει από το Φλοίσβο, και στη συνέχεια κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα ήρθη, ενώ ο Πλοίαρχος αφέθηκε ελεύθερος.

 

*****

 

Ένα (01) βλήμα μήκους περίπου 30cm βρέθηκε από λουόμενο, πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή Πλαταμώνα Ν. Πιερίας, σε βάθος περίπου 2m και σε απόσταση περίπου 20m από την ακτή. 

Από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε η Ναυτική Διοίκηση Βορείου Ελλάδος.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΑΤΕΡΙΝΑ'' Ν. Τήνου 18, 22χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL