Προανάκριση για παράνομη αλιεία στην Πάρο

  Προανάκριση για παράνομη αλιεία στην Πάρο – Σύλληψη για ναρκωτικά στην Αλεξανδρούπολη – Μεταφορά ασθενούς

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, κατόπιν αξιοποίησης διαθέσιμων πληροφοριών και ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση στελεχών της Λιμενικής Αρχής Πάρου,  πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο επαγγελματικό Α/Κ «ΑΓΙΟΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ» Ν.Π.04, κατά τον κατάπλου του από αλιευτική δραστηριότητα, στο λιμένα ΑΜΠΕΛΑ.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκαν οκτώ (08) ιχθυοκιβώτια που περιείχαν αλίευμα (γόπα) υπολειπομένων διαστάσεων, συνολικού βάρους ογδόντα (80) κιλών.

Από τη Λιμενική Αρχή Πάρου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν το ανωτέρω αλίευμα, καθώς και το αλιευτικό εργαλείο (αθερινόδιχτο), ενώ παράλληλα κινήθηκε και η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

=====================

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο επιβατικό λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, πλησίον της Α΄ πύλης, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, σε συνεργασία με προσωπικό του ΣΔΟΕ και του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Α.Δ. Αλεξ/λης συνοδεία αστυνομικού σκύλου, ένας 56χρονος αλλοδαπός, διότι βρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένες, μέσα στο πορτοφόλι του δύο (02) χάρτινες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κοκαΐνη βάρους 0,1 γραμμαρίων και   κατεργασμένη ινδική κάνναβη βάρους 4,00 γραμμαρίων.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, η οποία διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες.

=====================  

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λ.Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ, μεταφέρθηκε σήμερα από το λιμάνι της Πάτμου στο λιμάνι της Σάμου, με πλωτό περιπολικό του Λ.Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ,  17χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL