Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ–ΚΑΤ/ΡΑΝ «SUPERJET» στη Νάξο

Αδυναμίαπροσέγγισης Ε/Γ–ΚΑΤ/ΡΑΝ «SUPERJET» στη Νάξο – Τραυματισμός λουόμενου στη Λευκάδα – Ημιβύθιση σκάφους στην Πάτρα – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα

Δεν προσέδεσε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, στο λιμάνι της Νάξου, τοΕ/Γ–ΚΑΤ/ΡΑΝ «SUPERJET» Ν.Π. 10328, που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο (Μήλος – Φολέγανδρος – Θήρα – Νάξος – Κουφονήσι –  Αμοργός).

Οι επιβάτες που ανέμεναν στη Νάξο προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με το Ε/Γ–Ο/Γ «ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ» Ν.Π. 10576.

====================

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Λευκάδας, ενημερώθηκε για τραυματισμό λουόμενου στην παραλία «ΕΓΚΡΕΜΝΟΙ».

Στο σημείο έσπευσε προσωπικό Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. διαπιστώνοντας ότι πρόκειται για 52χρονο λουόμενο, ο οποίος στην προσπάθειά του να καταδυθεί από το Ε/Γ–Τ/Ρ «ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ» Ν.Π. 9239, χτύπησε στην κουπαστή με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά στα δάχτυλα του αριστερού του άνω άκρου.

Ο λουόμενος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, για την παροχή πρώτων βοηθειών και εξήλθε αυθημερόν.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λευκάδας.

====================

Πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πάτρας, ενημερώθηκε για περιστατικό ημιβύθισης του πρώην Α/Κ «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» Ν. Πάτρας 331, το οποίο ήταν προσδεδεμένο στο αλιευτικό καταφύγιο «ΑΛΥΚΩΝ» δυτικής Αχαΐας, χωρίς επιβαίνοντες.

Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση και δεν προκλήθηκαν ζημιές σε άλλα σκάφη, ενώ ο ιδιοκτήτης προέβη στην ανέλκυσή του.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

====================

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στο νέο λιμάνι της Πάτρας, κατά τη διάρκεια ελέγχου από προσωπικό της Λιμενικής αρχής, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, δύο (02) αλλοδαποί διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL