Έρευνες προς εντοπισμό 36χρονου αλλοδαπού στην Πάρο

Έρευνες προς εντοπισμό 36χρονου αλλοδαπού στην Πάρο - Σύλληψη για ναρκωτικά στη Χίο – Κλοπή σιδηροδρομικών ραγών στην Καλαμάτα

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, ενημερώθηκε ότι 36χρονος αλλοδαπός αγνοείται στη θάλασσα περιοχή όρμου «ΑΛΥΚΗΣ» Πάρου .

Σύμφωνα με πληροφορίες των επιβαινόντων του Ι/Φ «CORDELIA» σημαίας Αυστραλίας ο 36χρονος (μέλος του πληρώματος) ήταν σε κατάσταση μέθης και έπεσε στη θάλασσα με σκοπό να κολυμπήσει μέχρι την ακτή και έκτοτε αγνοείται.

Άμεσα κατόπιν ενεργειών του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ. σε συνεργασία με την τοπική Λιμενική Αρχή, στο σημείο έσπευσαν δύο (02) πλωτά περιπολικά Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., το Α/Κ «ΕΛΕΝΗ» Ν.Πάρου 78 και Τ/Χ «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ» Λ.Α. 93 στα οποία επιβαίνουν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, επαγγελματίας δύτης, καθώς και όχημα Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. προκειμένου διεξάγουν έρευνες προς εντοπισμό του αγνοούμενου.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 36χρονου συνεχίζονται με αρνητικά, μέχρι στιγμής, αποτελέσματα.

Τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεώτερο δελτίο τύπου, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάρου.

====================

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι της Χίου, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, κατά την αποβίβασή της από Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο, 39χρονη αλλοδαπή διότι βρέθηκε να κατέχει μια (01) πλαστική συσκευασία η οποία περιείχε ακατέργαστη ινδική κάνναβη βάρους 25 γραμμαρίων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου, ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε. 

====================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο λιμάνι της Καλαμάτας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, 19χρονος, διότι διαπιστώθηκε ότι πήρε παράνομα από το λιμάνι, σαράντα (40) σιδηροδρομικές ράγες του ΟΣΕ, τις οποίες είχε φορτώσει σε φορτηγό όχημα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας, ενώ το ανωτέρω φορτηγό όχημα κατασχέθηκε.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL