Σύλληψη για ναρκωτικά στην Αλεξανδρούπολη

 Σύλληψη για ναρκωτικά στην Αλεξανδρούπολη – Βλάβη σε ερασιτεχνικό σκάφος στη Χερσόνησο

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο επιβατικό λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, πλησίον της Α΄ πύλης, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό              Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ, σε συνεργασία με προσωπικό του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, μία 25χρονη αλλοδαπή, διότι βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα, εντός σακιδίου πλάτης, μία (01) πλαστική συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη ινδική κάνναβη βάρους 1,7 γραμμαρίων και ένα (01) τσιγάρο το οποίο περιείχε ακατέργαστη ινδική κάνναβη βάρους 0,8 γραμμαρίων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, ενώ οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

====================

Πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χερσονήσου, από τον πρόεδρο αλιέων της περιοχής, ότι στη θαλάσσια περιοχή Χερσονήσου και σε απόσταση 200 μέτρα από την ακτή υπάρχει σκάφος το οποίο προέβη στη ρίψη ερυθράς φωτοβολίδας. 

Άμεσα στο σημείο έσπευσε πλωτό περιπολικό της οικείας Λιμενικής Αρχής και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για το ερασιτεχνικό σκάφος «ΛΑΓΟΚΕΦΑΛΟΣ» Λ.Η. 2548, του οποίου ο ιδιοκτήτης και μοναδικός επιβαίνοντας δήλωσε ότι είχε βλάβη στο χειριστήριο ταχυτήτων.

Το «ΛΑΓΟΚΕΦΑΛΟΣ» συνοδεία του πλωτού περιπολικού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια από το επαγγελματικό σκάφος θαλάσσιων σπορ «ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ» στο λιμάνι της Χερσονήσου.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL