Σύλληψη για ναρκωτικά στην Αλεξανδρούπολη

Σύλληψη για ναρκωτικά στην Αλεξανδρούπολη – Σύλληψη παράνομων μεταναστών στη Σάμο - Σύλληψη για κλοπή στο Ηράκλειο– Σύλληψη αλλοδαπού στο Ηράκλειο - Μεταφορά ασθενούς

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο επιβατικό λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, πλησίον της Α΄ πύλης, 26χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού οχήματος , διότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, σε συνεργασία με προσωπικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Καβάλας  και του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Α.Δ. Αλεξ/πολης,  κατά την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Σαμοθράκη, στο ανωτέρω όχημα, βρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένα σε διάφορα σημεία, ναρκωτικές ουσίες.

Συγκεκριμένα α) εντός του αριστερού αεραγωγού (πλευρά συνοδηγού) μία (01) πλαστική συσκευασία περιέχουσα κατεργασμένη ινδική κάνναβη (σοκολάτα) βάρους 8,5 γραμμαρίων, β) εντός της δεξιάς πόρτας (πλευράς οδηγού) μία (01) πλαστική συσκευασία περιέχουσα κατεργασμένη ινδική κάνναβη (σοκολάτα) βάρους 1,7 γραμμαρίων, γ) εντός του ταμπλό πίσω από την ασφαλειοθήκη τέσσερις (04) συσκευασίες που περιείχαν MDMAβάρους 5,7 γραμμαρίων, και δύο (02) πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν κατεργασμένη ινδική κάνναβη (σοκολάτα) βάρους 4 γραμμαρίων δ) σε ντουλάπα στο πίσω μέρος του οχήματος δύο (02) πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν κατεργασμένη ινδική κάνναβη (σοκολάτα) βάρους 2,1 γραμμαρίων, ε) στο πίσω μέρος του οχήματος και εντός παντελονιού μία χάρτινη συσκευασία περιέχουσα κατεργασμένη ινδική κάνναβη (σοκολάτα) βάρους 2,4 γραμμαρίων, στ) στο πίσω μέρος του οχήματος και εντός ζακέτας μία πλαστική συσκευασία περιέχουσα Μεθαμφεταμίνη (speed) βάρους 0,8 γραμμαρίων, ενώ σε σωματικό έλεγχο βρέθηκε να έχει επιμελώς κρυμμένα στη δεξιά τσέπη μία χάρτινη συσκευασία περιέχουσα τέσσερις (04) κύβους LSD(λισεργίδιον) βάρους 17,5 γραμμαρίων.

Επίσης στον 26χρονο βρέθηκαν εννέα (09) χαρτονομίσματα αξίας 470 ευρώ.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, η οποία διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό και οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες θα αποσταλούν στην Χημική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης για περαιτέρω ανάλυση.

=====================

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα Σάμου, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, τέσσερις (04) αλλοδαποί στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι ανωτέρω  οδηγήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου για ιατρικές εξετάσεις, ενώ  κατά δήλωσή τους, εισήλθαν παράνομα στη χώρα με πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο,  με χειριστή αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος επέστρεψε στις τουρκικές ακτές.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου.    

=====================

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι του Ηρακλείου, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας 26χρονος, διότι κατά την διάρκεια του ταξιδιού του με Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο από Πειραιά για Ηράκλειο και ενώ βρισκόταν σε αίθουσα αεροπορικών καθισμάτων του πλοίου, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ μέσα από τσάντα επιβάτισσας.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου

=====================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο λιμάνι του Ηρακλείου, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, 45χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, κατά την επιβίβαση του σε Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο με προορισμό τον Πειραιά, διότι διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

=====================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ – Α/Ψ σκάφος «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν. Νάξου 53, 79χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.


Wildcard SSL