Πνιγμός στην Άρτα

Πνιγμός στην Άρτα – Θάνατος 26χρονου στα Χανιά – Παροχή βοήθειας σε Ι/Φ σκάφος στη Σέριφο – Σύλληψη παράνομων μεταναστών και αλλοδαπού διακινητή τους στην Πάτρα

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας«ΣΑΛΛΩΡΑΣ» Άρτας, 73χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν.Ν. Άρτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας.

============================

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή κόλπου «ΣΟΥΓΙΑΣ» Χανίων, 26χρονος, ο οποίος διενεργούσε υποβρύχια αλιεία.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιατρικό Κέντρο «ΚΑΝΤΑΝΟΥ» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Παλαιοχώρας.

============================

Βραδινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε, η Λιμενική Αρχή Σερίφου για ακυβερνησία του Ι/Φ – Κ/Τ «ΦΑΛΙΜΕΝΤΟ» Ν.Π. 10754 λόγω μηχανικής βλάβης, στη θαλάσσια περιοχή «ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΒΑΔΙ» Σέριφου, με πέντε (05) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν το Τ/Χ «ΥΠΕΡΙΩΝ» Τ.Ρ. 587 και το σκάφος «ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ» Τ.Π. 1505 Β΄ με την βοήθεια των οποίων το «ΦΑΛΙΜΕΝΤΟ» αγκυροβόλησε εντός λιμένα «ΜΕΓΑΛΟΥ ΛΙΒΑΔΙΟΥ» με ασφάλεια.

Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ από τη Λιμενική Αρχή Σέρίφου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω σκάφους μέχρι αποκατάστασης της ζημιάς και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

============================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι της Πάτρας, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, ένας 43χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού οχήματος με επικαθήμενο, ο οποίος μετέφερε  επιμελώς κρυμμένους, σε διαμορφωμένο χώρο εντός του χώρου του φορτίου, που αποτελούταν από χαρτοκιβώτια με συσκευασίες υγρών απορρυπαντικών πάνω σε παλέτες, οχτώ (08) αλλοδαπούς, χωρίς νόμιμα έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ το φορτηγό όχημα  κατασχέθηκε.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL