Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ–ΚΑΤ «SUPERJET» στη Μήλο

 Αδυναμίαπροσέγγισης Ε/Γ–ΚΑΤ «SUPERJET» στη Μήλο – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και αλλοδαπού διακινητή στην Πάτρα

Δεν προσέδεσε, πρωινές ώρες σήμερα, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, στο λιμάνι της Μήλου, τοΕ/Γ–ΚΑΤ/ΡΑΝ «SUPERJET» Ν.Π. 10328, που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο (Πειραιάς – Μήλος – Φολέγανδρος – Θήρα – Νάξος –Κουφονήσι – Αμοργός).

Τα 34 άτομα που ανέμεναν στη Μήλο θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας ενώ δεν υπήρχαν επιβάτες προς αποβίβαση. 

========================

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες, στο νέο λιμάνι Πάτρας, κατά τη διάρκεια ελέγχου από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, 41χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού οχήματος (τράκτορας / επικαθήμενο – ψυγείο), διότι μετέφερε, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, εντός του χώρου του φορτίου (χαρτοκιβώτια με σταφύλια πάνω σε παλέτες), δέκα επτά (17) αλλοδαπούς που δεν κατείχαν ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Επίσης, συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στο ίδιο λιμάνι, σε ανάλογο έλεγχο, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοία με προορισμό την Ιταλία, επτά (07) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και ένας (01) αλλοδαπός χωρίς νόμιμα έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.     

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ το φορτηγό όχημα από το πρώτο περιστατικό κατασχέθηκε.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL