Μηχανική βλάβη Ε/Γ – Ο/Γ «SPEEDRUNNER III» στον Πειραιά

Μηχανική βλάβη Ε/Γ – Ο/Γ «SPEEDRUNNERIII» στον Πειραιά - Πνιγμός στο Φάληρο – Πτώση τετράτροχης μηχανής στο λιμένα Ρόδου – Σύλληψη παράνομου μετανάστη στην Πάτρα – Μεταφορά ασθενούς

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ «SPEEDRUNNERIII» N.Π. 11886, ότι κατά τη διαδικασία προετοιμασίας απόπλου, παρατηρήθηκε βλάβη στη Νο 1 κύρια μηχανή.

Το ανωτέρω πλοίο είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο σήμερα στις 07:35 για Σύρο – Τήνο – Μύκονο με 98 επιβάτες, οι οποίοι θα προωθηθούν στους προορισμούς τους  με μέριμνα της εταιρείας.

Από την Λιμενική Αρχή Πειραιά απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης – αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

========================

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας ΠΑΛΜΥΡΑ Π.Φαλήρου, 78χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Φλοίσβου.

========================

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ρόδου, για πτώση τετράτροχης μηχανής με δύο (02) αλλοδαπές επιβαίνουσες στο λιμένα Κολώνας Ρόδου.

Οι ανωτέρω διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

=======================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο νέο λιμένα Πάτρας, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό την Ιταλία, 21χρονος αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό νομιμοποιητικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

========================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε σήμερα, από το λιμάνι Καμαριώτισσας Σαμοθράκης στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης, με πλωτό περιπολικό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 56χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL