Ημιβύθιση σκάφους στο Μαρκόπουλο

Ημιβύθιση σκάφους στο Μαρκόπουλο – Σύλληψη παράνομου μετανάστη στη Σάμου – Τραυματισμός επιβάτη σε Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο στην Αρκίτσα

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μαρκοπούλου, για ημιβύθιση του ερασιτεχνικού σκάφους «ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ» ΤΠ 182 – Ζ΄, το οποίο βρισκόταν πρυμνοδετημένο στο λιμένα «ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» χωρίς επιβαίνοντες.

Από το Λιμενικό Τμήμα Μαρκοπούλου ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης του σκάφους, για την λήψη μέτρων σήμανσης – ασφάλεια ναυσιπλοΐας και  αποφυγής ρύπανσης, όπως και για την έγκαιρη ανέλκυση του.

=====================

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι της Σάμου, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας (01) αλλοδαπός, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ο ανωτέρω είχε, κατά δήλωσή του, ξεκινήσει από τα απέναντι τουρκικά παράλια, με πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, με άγνωστο χειριστή, ο οποίος επέστρεψε στις έναντι τουρκικές ακτές μετά την αποβίβαση του ανωτέρω αλλοδαπού.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Γ.Ν.Σάμου για τη διενέργεια προληπτικών ιατρικών εξετάσεων.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

=====================

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αρκίτσας, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ «ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ» Ν.Π. 10560, ότι λίγο πριν τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Αρκίτσας, μία 51χρονη επιβάτης του πλοίου, κατά δήλωση της, έχασε την ισορροπία της καθώς κατέβαινε την κλίμακα του πλοίου, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί στο κεφάλι και το χέρι της.

Στην 51χρονη προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε με τον κατάπλου του πλοίου την τραυματία και την μετέφερε στο Κ.Υ. Αταλάντης για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις. 

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Αρκίτσας.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL