Θάνατος ανδρός στη θαλάσσια περιοχή «ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ» Σχινιά Μαραθώνα

Θάνατος ανδρός στη θαλάσσια περιοχή «ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ» Σχινιά Μαραθώνα – Τραυματισμός λιμενεργάτη στην Καβάλα

 

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή «ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ» στο Σχινιά Μαραθώνα Αττικής, 60χρονος άνδρας, ο οποίος βρισκόταν σε βάθος θαλάσσης 3 έως 5 μέτρων, σε όρθια θέση έχοντας σχοινί δεμένο περιμετρικά της μέσης του, το άκρο του οποίου ήταν δεμένο σε ογκώδη πέτρα.

Μετά την ανάσυρσή του, από στελέχη της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και τη συνδρομή ιδιωτικού σκάφους, μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Ραφήνας απ’όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Σπάτων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας εντοόπισαν σταθμευμένο κοντά στην κρημνώδη ακτή το Ι.Χ.Ε. όχημα του 60χρονου, στο οποίο βρέθηκε σημείωμα.

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για νεκροψία-νεκροτομή από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.

==================

Απογευματινές ώρες σήμερα, κατά την εργασία του στον εμπορικό λιμένα Καβάλας «ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β΄», 60χρονος λιμενεργάτης έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα την πτώση του στο έδαφος και τον τραυματισμό του στο κεφάλι.

Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ο 60χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε θλαστικό τραύμα κεφαλής στο υπερόφρυο δεξιά καθώς και εκδορές προσώπου.

Ο τραυματισθείς παραμένει προληπτικά στο Νοσοκομείο για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL