Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό στις Σπέτσες – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Σάμο – Αεροδιακομιδή αλλοδαπού ασθενούς μέλος πληρώματος Πολεμικού Πλοίου ΝΑΤΟ – Διακομιδή ασθενών - Βύθιση Α/Κ-Π/Κ σκάφους στην Πύλο

Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό στις Σπέτσες – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Σάμο – Αεροδιακομιδή αλλοδαπού ασθενούς μέλος πληρώματος Πολεμικού Πλοίου ΝΑΤΟ  – Διακομιδή ασθενών -  Βύθιση Α/Κ-Π/Κ σκάφους στην Πύλο
 
Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό, σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Σπετσών, έμπροσθεν ιχθυαγοράς, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 55χρονο  παρέσυρε 49χρονη πεζή.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου και της 49χρονης οι οποίοι διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πολυδύναμο Ιατρείο Σπετσών για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό, σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Σάμου, όταν 33χρονος που οδηγούσε ένα δίκυκλο όχημα με συνεπιβάτη έναν 29χρονο έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα την ανατροπή του δικύκλου και τον τραυματισμό των δύο (02) επιβαινόντων. 
Ανωτέρω τραυματισθέντες διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
Με μέριμνα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε απογευματινές ώρες χθες, με ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, 28χρονος Ολλανδός μέλος πληρώματος Πολεμικού Πλοίου ΝΑΤΟ, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Ο ανωτέρω, αφού μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο Σάμου, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και συνοδεία περιπολικού οχήματος ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθησαν, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πίσω Αετού Ιθάκης στο λιμένα Σάμης Κεφαλληνίας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΟΔΥΣΣΕΑΣ'' Ν. Ιθάκης 459, δύο (02) 25χρονοι, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 
*****
Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Πύλου για περιστατικό βύθισης σκάφους στη μαρίνα Πύλου. Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για το Α/Κ – Π/Κ “ΛΟΥΚΙΑ” Ν. Κ. 584 το οποίο βρισκόταν βυθισμένο χωρίς επιβαίνοντες στην θέση ελλιμενισμού του εντός της μαρίνας. 
Το ΛΟΥΚΙΑ ανελκύστηκε αυθημερόν με γερανοφόρο όχημα  ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός ούτε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.  
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL