Συλλήψεις αλλοδαπών στη Μυτιλήνη και στη Σάμο– Συνέχεια ενημέρωσης για επιχείρηση εντοπισμού αγνοούμενου αλιέα στο Ηράκλειο –

Συλλήψεις αλλοδαπών στη Μυτιλήνη και στη Σάμο– Συνέχεια ενημέρωσης για επιχείρηση εντοπισμού αγνοούμενου αλιέα στο Ηράκλειο –Τραυματισμός αλλοδαπού ναυτικού στη Θεσσαλονίκη – Διακομιδές ασθενών
 
Στη σύλληψη ενός (01) αλλοδαπού για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων προέβησαν σήμερα, στο λιμένα Μυτιλήνης, στελέχη του γραφείου Ασφαλείας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες σήμερα, κατά τη διενέργεια ελέγχου ατόμων που αποβιβάζονταν από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, εντοπίστηκε ένας 33χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε στην κατοχή του:
Α. Τέσσερα (04) πλαστά διαβατήρια και ένα (01) διαβατήριο χωρίς να είναι ο κάτοχος του,
Β. Δύο (02) πλαστές ταυτότητες και μία (01) ταυτότητα  χωρίς να είναι ο κάτοχος του,
Γ.  Μία (01) κάρτα πολίτη χωρίς να είναι ο κάτοχός της,
Δ. Δύο (02) πλαστά έγγραφα αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπού και ένα (01) πλαστό υπηρεσιακό σημείωμα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα, όπως επίσης και δύο (02) κινητά τηλέφωνα και το ποσό των εβδομήντα (70) ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του ανωτέρω.
*****
Στη σύλληψη ενός (01) αλλοδαπού για κατοχή δελτίου ταυτότητας αμφιβόλου γνησιότητας προέβησαν σήμερα, στο λιμένα Μαλαγαρίου Σάμου, στελέχη του γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Προανάκριση διενεργείται από το  Λιμεναρχείο Σάμου. 
*****
Συνέχεια ενημέρωσης:
Νεκρός εντοπίστηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από ιδιώτες δύτες ο 60χρονος  αλιέας, ο οποίος αγνοούνταν από πρωινές ώρες χθες.
Συγκεκριμένα, η σορός του ανωτέρω εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή αερολιμένα Ηρακλείου, σε βάθος 10 μέτρων, ενώ περισυνελέγη από πλήρωμα περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΠΑ.Γ.Ν.Η. για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.
*****
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης για τον τραυματισμό 27χρονου αλλοδαπού, μέλος του πληρώματος με ειδικότητα ναυτόπαιδα του Δ/Ξ «MARE AMBASSADOR» σημαίας Νήσων Μάρσαλ  το οποίο βρισκόταν στη νησίδα ΕΛΠΕ λιμένα Θεσσαλονίκης.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με Ε/Γ – Λάντζα στο λιμένα και ακολούθως  διεκομίσθη σε ιδιωτική κλινική για περαιτέρω εξετάσεις.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης .
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
58χρονου αλλοδαπού, από το λιμένα Πίσω Αετού Ιθάκης στο λιμένα Σάμης Κεφαλληνίας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΟΔΥΣΣΕΑΣ'' Ν.Ιθάκης 459 και
69χρονου, από το λιμένα Σκιάθου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ'' Ν. Σ. 148.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL