Βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ πλοίου στη Ραφήνα - Σύλληψη στην Πάτρα για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος

Βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ πλοίου στη Ραφήνα - Σύλληψη στην Πάτρα για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος 
 
Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας , από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ-Τ/Χ “HELLENIC HIGHSPEED” Ν.Π. 12331, το οποίο έπλεε από Τήνο για Ραφήνα με εβδομήντα ένα (71) επιβάτες, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο από Μύκονο για Τήνο – Ραφήνα, ότι  παρουσιάστηκε έντονος καπνισμός από τη δεξιά τσιμινιέρα, με αποτέλεσμα να τεθούν, από το πλήρωμα για λόγους ασφαλείας, εκτός λειτουργίας οι δύο (02) δεξιές κύριες μηχανές και να συνεχιστεί ο πλους με τη λειτουργία των δύο (02) αριστερών κύριων μηχανών.
Το ανωτέρω πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμένα Ραφήνας και αποβίβασε  με ασφάλεια τους επιβάτες του και τα οχήματα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ράφήνας απαγορεύτηκε ο απόπλους του  “HELLENIC HIGHSPEED” μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.
*****
Στη σύλληψη, 41χρονου οδηγού φορτηγού οχήματος, προέβησαν απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας για αποδοχή  προϊόντων εγκλήματος .
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής στην πύλη εξόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πάτρας, σε φορτηγό όχημα (τράκτορας/επικαθήμενο το οποίο επρόκειτο να ταξιδέψειμε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία με οδηγό τον 41χρονο, διαπιστώθηκε ότι ο τράκτορας ήταν καταχωρημένος με μέτρο «κλαπέντα – υπεξαιρεθέντα - απωλεσθέντα οχήματα και πινακίδες κυκλοφορίας». 
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε ο ανωτέρω τράκτορας.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL