Επικοινωνία και ευχές του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προς τους Κυβερνήτες και τα πληρώματα που επιχειρούν στην περιοχή των Οινουσσών Χίου

 Σήμερα το βράδυ ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κυβερνήτη του Πλοίου Ανοικτής Θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΠΑΘ090 Πλωτάρχη κ. Σπυρίδωνα Κρουστάλη και με τον κυβερνήτη του Πλοίου Ανοικτής Θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΠΑΘ080 Υποπλοίαρχο Αργύριο Φραγκούλη, κυβερνήτες των δύο (02) σκαφών που επιχειρούν στην περιοχή των Οινουσσών Χίου.

Ο Υπουργός εξέφρασε στους δύο κυβερνήτες και στα πληρώματα τα συγχαρητήρια του και την εκτίμηση της κυβέρνησης για το υψηλό φρόνιμα τον επαγγελματισμό, την ψυχραιμία και την αποτελεσματικότητα με την οποία ανταποκρίνονται στην υψηλή αποστολή τους.

Ο Υπουργός απευθυνόμενος στους δύο (02) κυβερνήτες, τους είπε ότι «αυτήν την ώρα που όλος ο ελληνικός λαός εμπνέεται από το μήνυμα της ανάστασης, εσείς μας εμπνέεται με την αφοσίωση σας στην αποτελεσματική υπεράσπιση των θαλασσίων συνόρων στην περιοχή των Οινουσσών. Σας ευχαριστούμε εκ μέρους όλου του Ελληνικού λαού».

Τέλος ο Υπουργός ευχήθηκε στους κυβερνήτες, σε όλα τα μέλη των πληρωμάτων και στις οικογένειες τους Καλή Ανάσταση.

Επισημαίνεται τέλος ότι όλες αυτές τις μέρες το Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και ο ίδιος ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Σταμάτιος Ράπτης βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τους Κυβερνήτες και τα πληρώματα των σκαφών που επιχειρούν στο Αιγαίο και ιδιαίτερα αυτών που επιχειρούν στην περιοχή των Οινουσσών Χίου. 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL