Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στη Λευκίμμη - Τραυματισμός επιβάτιδος Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στους Παξούς - Θάνατος αλλοδαπού στο Ρέθυμνο –

Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στη Λευκίμμη - Τραυματισμός επιβάτιδος Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στους Παξούς -  Θάνατος αλλοδαπού στο Ρέθυμνο – Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστό ναυτικό φυλλάδιο στη Σύμη – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στα Χανιά 
 
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Λευκίμμης, για προσάραξη του Ι/Φ σκάφους «BERTA LINA» σημαίας Γερμανίας, σε αμμώδη αβαθή στη θαλάσσια περιοχή “ΚΑΒΟΥ” Λευκίμμης, με τρεις (03) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.
Άμεσα στο σημείο, μετέβη ναυαγοσωστικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ιδιωτικό σκάφος στο οποίο επέβαινε στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής . 
Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε εισροή υδάτων, ούτε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το «BERTA LINA» αποκολλήθηκε με ίδιες δυνάμεις και κατέπλευσε και συνοδεία του ναυαγοσωστικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προσέδεσε με ασφάλεια στο Ν.Α.Ο. Κέρκυρας . 
Από τη Λιμενική Αρχή Λευκίμμης που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι προσκόμισης πιστοποιητικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
*****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ιθάκης, μεσημβρινές ώρες χθες, από τον Κυβερνήτη του Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΙΙ'' Ν.Α. 553 για περιστατικό τραυματισμού 70χρονης αλλοδαπής επιβάτιδος, επί του σκάφους ευρισκόμενο αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή «ΓΙΔΑΚΙ» Ιθάκης .
Ανωτέρω τραυματίας, με τον κατάπλου του σκάφους στο λιμάνι Βαθέως Ιθάκης διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο τοπικό Κέντρο Υγείας όπου διαπιστώθηκε βαθύ θλαστικό τραύμα στην πρόσθια επιφάνεια της (δε) κνήμης.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιθάκης.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή «ΣΚΑΛΕΤΤΑΣ» Ρεθύμνου, 62χρονος αλλοδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου.
*****
Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, 34χρονος αλλοδαπός στο λιμένα Σύμης από στελέχη της οικείας Λιμενικής, διότι  σε διενεργηθέντες ελέγχου μετά τον κατάπλου του Θ/Γ «DENIZ GULU 96» σημαίας Τουρκίας  βρέθηκε στην κατοχή του ανωτέρω Ναυτικό φυλλάδιο / φυλλάδιο ναυτικής ικανότητας, το οποίο όπως προέκυψε από τη βάση δεδομένων της Ιντερπόλ έχει καταχωρηθεί ως κλεμμένο/ απολεσθέν.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σύμης.
*****
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό σημειώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στη χερσαία ζώνη Ενετικού λιμένα Χανιών, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 50χρονο συγκρούστηκε με ζώο (σκύλο) με αποτέλεσμα την πτώση του δικύκλου στο έδαφος και τον τραυματισμού του οδηγού του.
Ο 50χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στον σπόνδυλο 01.
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων. 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL