Μηχανική βλάβη σκάφους στη Βουλιαγμένη – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Καβάλα – Διακομιδές ασθενών

Μηχανική βλάβη σκάφους στη Βουλιαγμένη – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Καβάλα – Διακομιδές ασθενών

 

 

      Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Βουλιαγμένης, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης για σκάφος σε δυσχερή θέση στη θαλάσσια περιοχή “ΛΑΙΜΟΥ” Βουλιαγμένης.

    Άμεσα για την περιοχή αναχώρησε περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το οποίο εντόπισε ημιβυθισμένο το σκάφος “NICK MAR” σημαίας Αγγλίας στη θαλάσσια περιοχή Βάρκιζας (Τρία Λιμανάκια). Κατά δήλωση του Κυβερνήτη επί του σκάφους επέβαιναν ακόμα δύο (02) άτομα όλα καλά στην υγεία τους, το σκάφος υπέστη μηχανική βλάβη, ενώ προτού προσκρούσει στα βράχια οι επιβαίνοντές του επιβιβάστηκαν σε βοηθητικό σκάφος το οποίο κατέπλευσε ασφαλώς στον τουριστικό λιμένα Βουλιαγμένης.

        Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

        Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού.

*****

        Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό, σημειώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, στην παραλιακή οδό Εθνικής Αντιστάσεως στη διασταύρωση με την οδό Δαγκλή, μεταξύ Ι.Χ.Ε. οχήματος με οδηγό έναν 37χρονο και ενός 4χρονου πεζού.

        Συγκεκριμένα ο οδηγός του ΙΧ.Ε. όχηματος το οποίο κινούταν με πολύ μικρή ταχύτητα σταμάτησε όταν ο 4χρονος έπεσε πάνω στο όχημα στην προσπάθειά του να διασχίσει δρόμο ανάμεσα από κινούμενα οχήματα.

        Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο τραυματισμός του 4χρονου ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

        Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.

 

*****

 

      Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκανβραδυνές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών που έχριζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης,

  • 29χρονης και 30χρονης αλλοδαπής, από το λιμάνι της Ίου στο λιμάνι της Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ” Ν. Ν. 62,

  • 39χρονης, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ” Ν. Ν. 57.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL