Σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες σε δυσχερή θέση νοτιοδυτικά Καλών Λιμένων Κρήτης

 
Σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες σε δυσχερή θέση νοτιοδυτικά Καλών Λιμένων Κρήτης
 
     Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από το Ολυμπία Ράδιο, για σκάφος περίπου είκοσι πέντε (25) μέτρων, αγνώστων λοιπών στοιχείων, με περίπου διακόσιους δεκαπέντε (215) επιβαίνοντες, το οποίο βρισκόταν σε δυσχερή θέση στη θαλάσσια περιοχή εβδομήντα δύο (72) ν.μ. νοτιοδυτικά Καλών Λιμένων Κρήτης και σε περιοχή ευθύνης Έρευνας και Διάσωσης της Λιβύης.
 
     Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το σκάφος συνοδευόταν διαρκώς από παραπλέοντα στην περιοχή πλοία και συγκεκριμένα αρχικά από το Δ/Ξ «DELTA MARIA» ελληνικής σημαίας και το Φ/Γ «MSC MARTA» σημαίας Παναμά, ενώ στη συνέχεια από το Δ/Ξ «GLORIC» ελληνικής σημαίας και το Φ/Γ «GENCO LOIRE» σημαίας νήσων Μάρσαλ.
 
     Πρωινές ώρες σήμερα, το εν λόγω σκάφος εισήλθε συνοδευόμενο σε περιοχή ευθύνης Έρευνας και Διάσωσης της Μάλτας και ως εκ τούτου, το συντονισμό της επιχείρησης έχει αναλάβει το αντίστοιχο κέντρο Έρευνας και Διάσωσης των Μαλτέζικων Αρχών.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL