Συλλήψεις αλλοδαπών στη Μυτιλήνη –

Συλλήψεις αλλοδαπών στη Μυτιλήνη – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς στο Ρέθυμνο – Ασθένεια Κυβερνήτη Ι/Φ σκάφους στην Κέρκυρα – Διακομιδή ασθενούς

 

Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν τα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, πρωινές ώρες σήμερα, κατόπιν ελέγχων που διενεργήθηκαν στο λιμένα Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν κατά την αποβίβασή τους από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, ένας 33χρονος αλλοδαπός διότι βρέθηκαν στην κατοχή του οχτώ (08) πλαστά δελτία αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπών και ένας 39χρονος αλλοδαπός διότι βρέθηκε στην κατοχή του ένα (01) πλαστό δελτίο αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπού.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα καθώς και τρία (03) κινητά τηλέφωνα.

 

*****

 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στο Ρέθυμνο, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 23χρονη, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε 23χρονος με συνεπιβάτη έναν 21χρονο.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκε ο τραυματισμός των δύο (02) επιβαινόντων στο ανωτέρω δίκυκλο όχημα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη η 23χρονη οδηγός του Ι.Χ.Ε. οχήματος η οποία κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ επεβλήθησαν διοικητικές κυρώσεις στον 23χρονο οδηγό του δίκυκλου οχήματος διότι στερούνταν της προβλεπόμενης κατηγορίας άδειας ικανότητας οδήγησης και σε έλεγχο αλκοόλης που διενεργήθηκε βρέθηκε ποσοστό 0,43 MG/L.

 

*****

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, πρωινές ώρες σήμερα, από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για περιστατικό ασθένειας του Κυβερνήτη του Ι/Φ ''GWITHIAN II'' σημαίας Αγγλίας, το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στον παλαιό λιμένα Κέρκυρας.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ ο 76χρονος αλλοδαπός Κυβερνήτης του εν λόγω ιστιοφόρου σκάφους διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Σκοπέλου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Ρ-Α/Ψ “ΜΑΡΙΑΝΗ” Τ.Σ. 119 Α΄, 69χρονου αλλοδαπού, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.    

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL