Θάνατος ανδρός αγνώστων λοιπών στοιχείων στο Λαιμό Βουλιαγμένης –

Θάνατος ανδρός αγνώστων λοιπών στοιχείων στο Λαιμό Βουλιαγμένης – Διακομιδή ασθενούς

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Βουλιαγμένης, απογευματινές ώρες σήμερα, για την ύπαρξη ενός ανδρός, αγνώστων λοιπών στοιχείων, που επέπλεε χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή του Λαιμού Βουλιαγμένης.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου εντόπισαν και περισυνέλεξαν τον ανωτέρω, ο οποίος μεταφέρθηκε με μονάδα του ΕΚΑΒ στο ''ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ'' Γενικό Νοσοκομείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ανωτέρω άνδρας, ηλικίας περίπου 55-60 ετών, μετρίου αναστήματος και με αραιά γκρίζα μαλλιά, έφερε καρό πουκάμισο, λευκό μπλουζάκι, μαύρο παντελόνι και μαύρες κάλτσες, ενώ η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Κουφονησίου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ'' Ν. Νάξου 57, 92χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL