Συνέχεια ενημέρωσης για τη σύλληψη για λαθραία τσιγάρα στα Χανιά - Εντοπισμός και διάσωση προσφύγων στη Μήθυμνα - Θάνατοι λουόμενων στο Ρίο, στη Γλυφάδα και στο Αίγιο

Συνέχεια ενημέρωσης για τη σύλληψη για λαθραία τσιγάρα στα Χανιά - Εντοπισμός και διάσωση προσφύγων στη Μήθυμνα - Θάνατοι λουόμενων στο Ρίο, στη Γλυφάδα και στο Αίγιο 
 
Συνέχεια Ενημέρωσης:
Αναφορικά με τη σύλληψη για λαθραία τσιγάρα στα Χανιά, πρωινές ώρες σήμερα, το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων, σύμφωνα με έγγραφο του Τελωνείου Χανίων, ανέρχεται για τα χίλια τριακόσια πενήντα (1.350) πακέτα τσιγάρων στο ποσό των πέντε χιλιάδων τριάντα τεσσάρων ευρώ και ενενήντα έξι λεπτών (5.034,96€), ενώ για τα πεντακόσια πενήντα γραμμάρια (550gr) καπνού στο ποσό των εκατόν εννέα ευρώ και τριάντα επτά λεπτών (109,37€).
*****
Στον εντοπισμό και τη διάσωση είκοσι (20) προσφύγων προέβη, πρωινές ώρες σήμερα, πλωτό σκάφος δύναμης FRONTEX, το οποίο βρισκόταν σε περιπολία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης ''ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2016''.
Συγκεκριμένα, το ανωτέρω πλωτό εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή  Σκάλας Συκαμίνεας ν. Λέσβου, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, με ικανό αριθμό επιβαινόντων.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του ανωτέρου πλωτού προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των προσφύγων, οι οποίοι στη συνέχεια παραδόθηκαν στο λιμένα Μυτιλήνης.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Ακταίου Ρίου, 78χρονη.
Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της 2ης παραλίας Γλυφάδας, 90χρονος.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό  Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Μαύρα Λιθάρια Κορινθίας, 83χρονος.
Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL