Εντοπισμός μεταναστών σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στη Λέσβο – Θάνατος λουόμενης στην Κόρινθο – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα -Εντοπισμός πυρομαχικού στη Ρόδο

Εντοπισμός μεταναστών σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στη Λέσβο – Θάνατος λουόμενης στην Κόρινθο – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα -Εντοπισμός πυρομαχικού στη Ρόδο

 

 

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης από αλλοδαπό εθελοντή Μ.Κ.Ο., ότι εντός του φορτίου Φ/Γ οχήματος το οποίο είχε επιβιβαστεί από το λιμάνι της Μυτιλήνης στο Ε/Γ- Ο/Γ “ΑΡΙΑΔΝΗ” Ν.Π. 11542 βρίσκονται τρεις (03) αλλοδαποί οι οποίοι αισθάνονται αδιαθεσία.

Άμεσα ενημερώθηκε ο Πλοίαρχος του ανωτέρω Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου και μέλη του πληρώματος που μετέβησαν στο γκαράζ οχημάτων εντόπισαν τους ανωτέρω αλλοδαπούς κρυμμένους στο φορτίο Φ/Γ οχήματος και τους μετέφεραν σε καμπίνα, καλά στην υγεία τους.

Ανωτέρω αλλοδαποί οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στο “ΑΡΙΑΔΝΗ” πρόκειται να παραδοθούν με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι Πειραιά σε στελέχη του γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.

 

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή παραλία “5Φ” Κορίνθου, 47χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

*****

Ένας 22χρονος αλλοδαπός συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες, από στελέχη του τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών διότι έφερε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή ενώ κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

*****

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Ρόδου από το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού για την ύπαρξη πυρομαχικού στην παραλία περιοχής “ΦΕΝΕΣ” ν. Ρόδου.

Άμεσα στην περιοχή μετέβη πυροτεχνουργό της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου εντόπισε και περισυνέλεξε ένα (01) βλήμα πυροβολικού, μήκους τριάντα (30) χιλιοστών σε αχρηστία. 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL