Μηχανική Βλάβη Ε/Γ-Τ/Ρ – Δ/Ρ πλοίου στην Κάλυμνο -

Μηχανική Βλάβη Ε/Γ-Τ/Ρ – Δ/Ρ πλοίου στην Κάλυμνο - Θάνατοι λουόμενων στην Αργολίδα ,την Αίγινα και τη Ραφήνα – Θάνατος ανδρός στην Καλαμάτα - Διακομιδή ασθενούς

 

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Καλύμνου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Τ/Ρ-Δ/Ρ «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ» Ν. Καλύμνου 245, ότι κατά τον έλεγχο προ εκκίνησης των κύριων μηχανών για προγραμματισμένο δρομολόγιο προς Μαστιχάρι ν. Κω,διαπιστώθηκε ύπαρξη διαρροής γλυκού νερού στην εξάτμιση της δεξιάς κύριας μηχανής.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός και θαλάσσια ρύπανση, ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω Ε/Γ-Τ/Ρ-Δ/Ρ μέχρι αποκατάσταση της βλάβης και προσκομίσεως βεβαιωτικού διατήρησης αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

 

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Καραθώνας Αργολίδας, 70χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ναυπλίου.

 

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Αγίων Σουβάλας, 87χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. 

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Αίγινας.

 

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Μάτι Νέας Μάκρης Αττικής , 82χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. 

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ραφήνας.

 

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του, εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στον προβλήτα του λιμένα Καλαμάτας «ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ» , 61χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΣΤΑΡ'' Ν. Πάρου 77, 21χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL