Θάνατος ανδρός στο Ναύπλιο -

Θάνατος ανδρός στο Ναύπλιο - Πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στο Μεσολόγγι - Ατύχημα δύτη στο Ρέθυμνο - Μηχανική βλάβη Θ/Γ σκάφους στο Πλωμάρι

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ναυπλίου, απογευματινές ώρες χθες, για την ύπαρξη ενός τραυματισμένου 71χρονου αλλοδαπού άνδρα, ο οποίος είχε πέσει με το ποδήλατό του εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Νέας Κίου.

Άμεσα ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου.

 

*****

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μεσολογγίου, βραδινές ώρες χθες, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή του αλιευτικού καταφυγίου στο λιμένα Μεσολογγίου, με τρεις (03) επιβαίνοντες.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν ότι ο 50χρονος οδηγός, η 45χρονη συνοδηγός καθώς και το ανήλικο τέκνο τους είχαν εξέλθει του οχήματος με τη συνδρομή των παρευρισκόμενων αλιέων, και διεκομίσθησαν στο ''ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ'' Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, από όπου και εξήλθαν.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου, ενώ ανωτέρω όχημα πρόκειται να ανελκυστεί πρωινές ώρες σήμερα.

 

*****

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου, βραδινές ώρες χθες, για περιστατικό ατυχήματος ενός 42χρονου αλλοδαπού δύτη.

Συγκεκριμένα, ανωτέρω είχε προβεί σε κατάδυση, μεσημβρινές ώρες χθες, συνοδευόμενος από αδειοδοτημένο παροχέα καταδυτικών υπηρεσιών αναψυχής, στη θαλάσσια περιοχή ''ΠΛΑΚΙΑ'' Δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου, όταν περίπου δύο (02) ώρες μετά την ανάδυσή του παρουσίασε εξανθήματα στην κοιλιακή του χώρα.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Ναυτικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

 

*****

 

Μηχανική βλάβη σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, στο Θ/Γ ''MADISVILI'' σημαίας Αμερικής, το οποίο κατέπλευσε στο λιμένα Πλωμαρίου, με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL