Σύλληψη ημεδαπού στα Χανιά - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα – Θάνατοι ανδρών στην Κόρινθο, στην Ζάκυνθο και στο Βόλο -

Σύλληψη ημεδαπού στα Χανιά - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα – Θάνατοι ανδρών στην Κόρινθο, στην Ζάκυνθο και στο Βόλο - Παροχή συνδρομής σε τραυματία επιβάτη Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στην Ουρανούπολη
 
Στη σύλληψη ενός 22χρονου ημεδαπού για κατοχή ποσότητας καπνού άνευ ταινίας ειδικού φόρου κατανάλωσης, προέβησαν πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων.
Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια ελέγχου, με τον κατάπλου Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου στον επιβατικό λιμένα Σούδας, ο ανωτέρω παρέδωσε μία (01) νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε ποσότητα καπνού μικτού βάρους τετρακοσίων εξήντα έξι γραμμαρίων και εικοσιπέντε μίκρογραμμαρίων (466,25γρ.), η οποία δεν έφερε την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.
Από τη Λιμενική αρχή Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα καπνού.
*****
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό, σημειώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, επί της Ν. Παραλιακής οδού Ηγουμενίτσας μεταξύ Ι.Χ.Ε. οχήματος με οδηγό έναν 78χρονο και δικύκλου οχήματος με οδηγό έναν 55χρονο .
Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας για την παροχή πρώτων βοηθειών και στην συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών για περαιτέρω εξετάσεις. 
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε 66χρονος ημεδαπός, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΚΟΚΚΩΝΙΟΥ» Ν. Κορινθίας.
Ο 66χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κιάτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου – Καλαμάτας (Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου) για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε 56χρονος αλλοδαπός, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΒΕΖΑΛ» Λαγανά Ζακύνθου.
Στην περιοχή έσπευσε ασθενοφόρο όχημα ιδιωτικού Ιατρικού Κέντρου περιοχής Λαγανά Ζακύνθου , ιατρός του οποίου δεν κατάφερε να επαναφέρει τον 56χρονο στη ζωή. 
Ο ανωτέρω  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την παραλία “ΣΟΥΤΡΑΛΙ” Αγριάς δήμου Βόλου, 78χρονος.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ»  Βόλου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.
*****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ουρανούπολης, απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό τραυματισμού 40χρονου αλλοδαπού λουόμενου, στην περιοχή της νησίδας ''ΔΡΕΝΙΑ'' νότια της ν. Αμμουλιανής, όπου είχε μεταβεί ως επιβάτης του Ε/Γ-Τ/Ρ''ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ'' Ν.Θ. 1056 κατά την εκτέλεση περιηγητικού πλου.
Με μέριμνα της οικείας Λιμενικής Αρχής στην εν λόγω περιοχή κατέπλευσε το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΑΠ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ'' Ν.Ι. 221 με επιβαίνοντες διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι αφού παρέλαβαν τον ανωτέρω τραυματία, τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Πολύγυρου.
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού. 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL