Συλλήψεις για κλοπές στο Λαύριο – Θάνατος λουόμενων στη Χίο και στο Πέραμα –Τραυματισμός επιβάτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Ραφήνα – Ακυβερνησία Θ/Γ σκάφους στην Αίγινα –

Συλλήψεις για κλοπές στο Λαύριο  – Θάνατος λουόμενων στη Χίο και στο Πέραμα  –Τραυματισμός επιβάτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Ραφήνα – Ακυβερνησία Θ/Γ σκάφους στην Αίγινα – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα – Διακομιδή ασθενούς 
 
Κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης, συνελήφθησαν πρωινές ώρες χθες, ένας ανήλικος ημεδαπός και ένας 19χρονος αλλοδαπός, στο λιμένα Λαυρίου, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής. 
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω ημεδαπός συνελήφθη για απόπειρα κλοπής και διακεκριμένες απόπειρες κλοπής διότι αποπειράθηκε να εισβάλει παράνομα σε Ι/Φ σκάφος, ενώ κατά την εξέτασή του αποδείχτηκε ότι τέλεσε άλλες δώδεκα (12) κλοπές από Ι/Φ σκάφη στο λιμένα Λαυρίου κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο του τρέχοντος έτους. Επίσης συνελήφθη ένας 19χρονος αλλοδαπός ως συνεργός στις κλοπές που διενεργούσε ο ανωτέρω ημεδαπός και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος καθώς από κοινού διέθεταν τα κλαπέντα αντικείμενα. 
Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Λαυρίου.  
 
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή “Μέγα Λημνιώνα” ν. Χίου, 52χρονος αλλοδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου “ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Χίου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στον Ιατροδικαστή του Γενικού Νοσοκομείου Χίου  “ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ”.
 
*****
 
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή στο τέρμα Περάματος, 80χρονη.
Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Προανάκριση διενεργείται από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.
 
*****
Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας από ιδιώτη, για περιστατικό τραυματισμού 40χρονου επιβάτη στο Ε/Γ-Ο/Γ “ΣΟΥΠΕΡ ΦΕΡΡΥ” κατά τον κατάπλου του πλοίου στον οικείο λιμένα.
Συγκεκριμένα ο 40χρονος τραυματίστηκε κατά κάθοδό του από κλίμακα του ανωτέρω Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αριστερό του αστράγαλο. 
Ο τραυματισθείς διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής “ΚΑΤ” για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αίγινας από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης για περιστατικό ακυβερνησίας λόγο μηχανικής βλάβης Θ/Γ σκάφους με πέντε (05) επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά ν. Αίγινας.
Άμεσα για την περιοχή απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο εντόπισε το Θ/Γ “ΝΙΚΟΣ – ΙΑΣΩΝ” Ν.Π. 7195 με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους και το συνόδεψε στο λιμένα Αγίας Μαρίνας όπου κατέπλευσε ασφαλώς. 
Από τη Λιμενική Αρχή Αίγινας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω Θ/Γ σκάφους μέχρι αποκατάστασης της βλάβης.
 
*****
Ένας 29χρονος αλλοδαπός συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών διότι έφερε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή ενώ κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
 
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι  της Αλόννησου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Π-Τ/Ρ “ALMA LIBRE” Ν.Π. 11445, 70χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.  
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL