Θάνατος αγνώστου ανδρός στη Θεσσαλονίκη - Διάσωση αλλοδαπού στο Ελληνικό Αττικής - Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα - Διακομιδή ασθενούς

Θάνατος αγνώστου ανδρός στη Θεσσαλονίκη - Διάσωση αλλοδαπού στο Ελληνικό Αττικής - Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα - Διακομιδή ασθενούς
     
    Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, ότι άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων, βρισκόταν σε δυσχερή θέση στη  θαλάσσια περιοχή του Θερμαϊκού κόλπου, πλησίον του Λευκού Πύργου, στη συμβολή της Λεωφόρου Νίκης με την οδό Μόργκενταου.
    Στην περιοχή, όπου έσπευσαν δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., εντοπίστηκε ο ανωτέρω εντός του θαλάσσιου ύδατος.
   Ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από στελέχη της Ε.Μ.Α.Κ. και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του Ε.Κ.Α.Β στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
    Ο ανωτέρω άνδρας, ηλικίας 18-20 ετών περίπου, αναστήματος 1,70-1,75μ., με μαύρα μαλλιά, φορούσε λευκή βερμούδα και σιέλ μπλούζα.
      Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.
 
                                                                       *****
   Ένας 23χρονος αλλοδαπός, διασώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, από στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, στην θαλάσσια περιοχή της παραλίας ''ΑΚΡΩΤΗΡΙ'' Ελληνικού
    Συγκεκριμένα, κατόπιν ενημέρωσής τους, τα παραπάνω στελέχη μετέβησαν στην περιοχή όπου εντόπισαν και διέσωσαν τον 23χρονο, ο οποίος ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του Ε.Κ.Α.Β στο Νοσοκομείο Σωτηρία για προληπτικό έλεγχο, απ' όπου  και εξήλθε.
 
                                                                       *****
    Ένας 25χρονος αλλοδαπός συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας  εντός του λιμένα εξωτερικού, διότι έφερε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
    Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ κατασχέθηκε το πλαστό έγγραφο.
  
                                                                        ***** 
 
   Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ” Ν.Ν.57, από το λιμάνι Σίφνου στο λιμάνι Σύρου, 52χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL