Έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου και εντοπισμός της σορού του στην Πρέβεζα– Προσάραξη RO-RO πλοίου στη Νεάπολη Βοιών – Θάνατος γυναικός στη Σαρωνίδα- Θάνατος λουόμενου στη Ναύπακτο – Διακομιδή ασθενούς

Έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου και εντοπισμός της σορού του στην Πρέβεζα– Προσάραξη RO-RO πλοίου στη Νεάπολη Βοιών – Θάνατος γυναικός στη Σαρωνίδα- Θάνατος λουόμενου στη Ναύπακτο – Διακομιδή ασθενούς
 
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πρέβεζας, πρωινές ώρες χθες, από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας για περιστατικό αγνοούμενου 79χρονου.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προς εντοπισμό του ανωτέρω στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Σαλαώρα Αμβρακικού Κόλπου, καθώς και από ιδιωτικά σκάφη και δύτες της λέσχης καταδρομών Πρέβεζας, ενώ έρευνες διενεργήθηκαν και από ξηράς με περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα εντοπίστηκε η σορός του, από αλιέα, στην παραλία Κορωνησίας Άρτας.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας, ενώ η σορός του ανωτέρω πρόκειται να μεταφερθεί στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
*****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νεάπολης Βοιών, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό προσάραξης του RO-RO ''SAFFET BEY'' σημαίας Τουρκίας, σε βραχώδη ακτή της θαλάσσιας περιοχής ''ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ''  Νεάπολης Βοιών.
Στο εν λόγω πλοίο, το οποίο ήταν έμφορτο και εκτελούσε δρομολόγιο από Τεργέστη Ιταλίας προς το λιμένα Τσεσμέ Τουρκίας, επέβαιναν είκοσι δύο (22) μέλη πληρώματος και τέσσερις (04) επιβάτες, όλοι αλλοδαποί.
Στο σημείο, προς παροχή συνδρομής, έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και το Ρ/Κ ''ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ'' Ν.Π. 12370. 
Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από το Λιμεναρχείο Νεάπολης Βοιών, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή 45.5ο χλμ παραλιακής Αθηνών – Σουνίου (Σαρωνίδα), 76χρονη.
Ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών για διενέργειας νεκροψίας - νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Ά Λιμενικό Τμήμα Παλαιάς Φώκαιας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΨΑΝΗΣ» Ναυπάκτου, 84χρονος.
Ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο  Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Ρίου – Πατρών για διενέργειας νεκροψίας - νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ναυπάκτου.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Σκοπέλου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΙΙ'' Ν.Σ. 32, 74χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL