Μηχανική βλάβη Ε/Γ -Υ/Γ στον Πειραιά - Ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στη Βουρβουρού Χαλκιδικής - Τραυματισμός επιβάτη σε Ε/Γ-Ο/Γ στο Λαύριο

Μηχανική βλάβη Ε/Γ -Υ/Γ στον Πειραιά - Ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στη Βουρβουρού  Χαλκιδικής - Τραυματισμός επιβάτη σε Ε/Γ-Ο/Γ στο Λαύριο
 
   Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, το Λιμενικό Φυλάκιο  Αργοσαρωνικού του Α΄ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από το Κέντρο Ελέγχου Κυκλοφορίας Πλοίων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για περιστατικό βλάβης του Ε/Γ – Υ/Γ ''ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΧVIII'' Ν.Π 11500 το οποίο είχε αποπλεύσει από λιμένα Πειραιά προς εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου για Πόρο,Ύδρα, Σπέτσες, Πόρτο Χέλι με εκατόν είκοσι τρεις  (123) επιβάτες κι έξι (06) άτομα πλήρωμα.
     Ανωτέρω  Ε/Γ – Υ/Γ πλοίο κατέπλευσε στο λιμένα Πειραιά και αποβίβασε τους επιβάτες με ασφάλεια.
     Από την οικεία Λιμενική Αρχή, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΧVIII'', μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
 
                                                                             *****
 
  Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Όρμου Παναγιάς, για περιστατικό ακυβερνησίας του Ι/Φ-Α/Ψ  “BALDUIN” σημαίας Βουλγαρίας με δύο (02) επιβαίνοντες, μετά από χτύπημα της προπέλας του σε αβαθή, στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου “ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ” Σιθωνίας.
    Στην περιοχή έσπευσε το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΑΝΕΜΟΣ” Νηολογίου Νέων Μουδανιών 46 στο οποίο επέβαιναν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισε το ανωτέρω Ι/Φ.
Το “BALDUIN” ρυμουλκήθηκε ασφαλώς από το ''ΑΝΕΜΟΣ΄΄ στον όρμο ν. Διάπορου και με τους επιβαίνοντές του καλά στην υγεία τους.
 Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω Ι/Φ σκάφους μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
 
                                                                              *****
 
    Τραυματισμός 66χρονου ημεδαπού επιβάτη σημειώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, εντός του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ''ΔΗΜΗΤΡΗΣ'' Ν.Π. 11902 κατά την εκτέλεση δρομολογίου από το λιμένα Λαυρίου προς τη ν. Μακρόνησο.
  Το ''ΔΗΜΗΤΡΗΣ'' κατέπλευσε στο λιμένα Λαυρίου και αποβίβασε τον τραυματία, όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του Ε.Κ.Α.Β και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ.Γεννηματάς.
    Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου.
 
                                                                               *****
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL