Απώλεια άγκυρας Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Άνδρο - Σύλληψη αλλοδαπού στη Σάμο - Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα

Απώλεια άγκυρας Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Άνδρο - Σύλληψη αλλοδαπού στη Σάμο - Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα 
 
 
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Γαυρίου, απογευματινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΚΟΥΑ ΣΠΙΡΙΤ'' Ν.Π. 12055, για περιστατικό απώλειας της δεξιάς του άγκυρας, κατά τον κατάπλου του στον οικείο λιμένα, προερχόμενο από τον λιμένα Σύρου.
Επί του πλοίου επέβαιναν είκοσι τρεις (23) επιβάτες οι οποίοι αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, ενώ στη συνέχεια απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου από το Α' Λιμενικό Τμήμα Γαυρίου του Λιμεναρχείου Άνδρου.
                                                                        *****
Στη σύλληψη ενός 33χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Καρλοβασίου του Λιμεναρχείου Σάμου σε συνεργασία με στελέχη της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον οικείο λιμένα, κατά την προσπάθεια επιβίβασης του ανωτέρω σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, επέδειξε δελτίο αιτούντος διεθνούς προστασίας αμφιβόλου γνησιότητας.
          Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
                                                                        *****
     Ένας 36χρονος αλλοδαπός συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας  εντός του λιμένα εξωτερικού, διότι έφερε ταξιδιωτικό έγγραφο το οποίο ανήκει σε άλλο άτομο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
    Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ κατασχέθηκε το έγγραφο.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL