Θάνατος λουόμενης στην Ηλεία – Θαλάσσια ρύπανση στο Βόλο – Συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα και στην Ελευσίνα – Διακομιδές ασθενών

Θάνατος λουόμενης στην Ηλεία – Θαλάσσια ρύπανση στο Βόλο – Συλλήψεις  στην Ηγουμενίτσα και στην Ελευσίνα – Διακομιδές ασθενών 

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΤΩ ΣΑΜΙΚΟΥ” Ν. Ηλείας, 60χρονη.
Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κρεστενών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.
Από το Λιμεναρχείο Κατακόλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****
Θαλάσσια ρύπανση από λύματα εντοπίστηκε πρωινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Βόλου στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ των προβλητών Νο1 και Νο 2 του εμπορικού λιμένα Βόλου.
Συγκεκριμένα η ανωτέρω ρύπανση εκτάσεως εκατόν πενήντα (150)μ. μήκους και τριακοσίων (300) μ. πλάτους είναι αυτοδιαλυόμενη και προερχόταν από αγωγό ομβρίων υδάτων της  Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης Μείζονος Περιοχής Βόλου η οποία είχε προαναγγείλει την διενέργεια εργασιών συντήρησης του αγωγού μεταφοράς λυμάτων.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Τέσσερις (04) αλλοδαποί συνελήφθησαν από βραδινές ώρες χθες μέχρι πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, εντός του λιμένα εξωτερικού του οικείου λιμένα, διότι έφεραν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Προανακρίσεις διενεργούνται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****
Ένας 42χρονος αλλοδαπός συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ελευσίνας στο οικείο λιμενικό κατάστημα, διότι εκκρεμεί εις βάρος του Απόφαση Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν βραδινές ώρες χθες και πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών που έχριζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης,
15μηνών βρέφους, από το λιμάνι της Τήλου στο λιμάνι της Ρόδου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,
57χρονου αλλοδαπού και 68χρονου, από τα λιμάνι της Μυκόνου και της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ” Ν.Ν. 57.
 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL