Έρευνες και εντοπισμός αγνοούμενου χειριστή κανό στη Χαλκιδική - Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα - Διακομιδή ασθενούς

Έρευνες και εντοπισμός αγνοούμενου χειριστή κανό στη Χαλκιδική -  Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα -  Διακομιδή ασθενούς
 
  Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών για 65χρονο αλλοδαπό υπήκοο, ο οποίος μετέβη για διενέργεια κανό στη θαλάσσια περιοχή Πευκοχωρίου και έκτοτε αγνοείτο.
  Άμεσα προς εντοπισμό του ανωτέρω μετέβη περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  από ξηράς, ενώ δια θαλάσσης έρευνες διεξήχθησαν από τρία (03) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και από ιδιωτικά σκάφη. 
  Ο 65χρονος εντοπίστηκε, απογευματινές ώρες, από το Ε/Γ-Τ/Ρ ''AΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ Μ'' Ν.Ι. 124 και μεταφέρθηκε από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στην προβλήτα Πευκοχωρίου, καλά στην υγεία του.
 
                                                                                *****
    Ένας 24χρονος αλλοδαπός συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας  εντός του λιμένα εξωτερικού, διότι έφερε ταξιδιωτικό έγγραφο το οποίο έφερε πλαστές σφραγίδες εισόδου σε έδαφος SHENGEN, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
     Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ κατασχέθηκε το έγγραφο.
   
                                                                                *****
    Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Σκοπέλου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ” Ν.Σ.  32, 85χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL