Θάνατοι λουόμενων στο Ρέθυμνο - Τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς στην Πάτρα και στο Αίγιο -Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα – Αλιευτικές παραβάσεις στη Ν. Μηχανιώνα

Θάνατοι λουόμενων στο Ρέθυμνο  - Τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς  στην Πάτρα και στο Αίγιο -Σύλληψη αλλοδαπού στην  Πάτρα – Αλιευτικές παραβάσεις στη Ν. Μηχανιώνα


Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν διαδοχικά, μεσημβρινές ώρες χθες δύο (02)  αλλοδαποί, ένας  39χρονος και ένας 87χρονος, από τις  θαλάσσιες  περιοχές     “Λιβάδι – Μπαλί”  και “Επισκοπής”, αντίστοιχα.
Οι ανωτέρω διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο  Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.
Από την οικεία Λιμενική  Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες,  στη χερσαία ζώνη λιμένα Αιγίου, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 25χρονο, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 19χρονο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.
Ο 19χρονος μετέβη με ιδιωτικό όχημα  στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου  για την παροχή των πρώτων βοηθειών απ' όπου και εξήλθε.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς σημειώθηκε, πρωινές  χθες,  στον βόρειο λιμένα Πάτρας, έμπροσθεν ιχθυόσκαλας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με  οδηγό έναν 25χρονο και συνοδηγό έναν 36χρονο προσέκρουσε σε κολονάκι του οδοστρώματος με αποτέλεσμα των τραυματισμό των ανωτέρω.
Ο 25χρονος και ο 36χονος διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρίου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών απ' όπου και εξήλθαν.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

***** 
Ένας 29χρονος αλλοδαπός συνελήφθη   απογευματινές  ώρες χθες, από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, εντός του επιβατικού σταθμού νότιου Λιμένα Πατρών, διότι διαπιστώθηκε ότι έφερε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδο του  από την χώρα.
  Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση  κατασχέθηκε το ανωτέρω πλαστό έγγραφο.

*****
Δύο (02) αλιευτικές παραβάσεις βεβαιώθηκαν, απογευματινές ώρες χθες, από τα στελέχη του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, ανωτέρω στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισαν στον αλιευτικό λιμένα Ν. Μηχανιώνας,  έναν ερασιτέχνη αλιέα να έχει αλιεύσει δέκα (10) κιλά διαφόρων ιχθύων εντός του Θερμαϊκού κόλπου εκ των οποίων κατασχέθηκαν τα επτά (07) κιλά τα οποία ήταν πέραν των επιτρεπόμενων τριών (03) κιλών και στη συνέχεια δημοπρατήθηκαν.
Επίσης, βραδινές ώρες χθες, εντοπίστηκε στον ποταμό Επανομής, από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  ένας ερασιτέχνης αλιέας να διενεργεί αλιεία με παραγάδι από την ακτή, με τη χρήση τηλεχειριζόμενου σκάφους τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με τρία (03) τεμάχια ιχθύων τα οποία καταστράφηκαν.
Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό στο www.hcg.gr 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL