Σύλληψη Κυβερνήτη Ε/Γ- Τ/Ρ σκάφους στην Κέρκυρα - Συλλήψεις στην Πάτρα - Θάνατος αλλοδαπού στον Ασπρόπυργο -Διακομιδή ασθενούς

Σύλληψη Κυβερνήτη Ε/Γ- Τ/Ρ σκάφους στην Κέρκυρα - Συλλήψεις στην Πάτρα - Θάνατος αλλοδαπού στον Ασπρόπυργο -Διακομιδή ασθενούς

 

Στη σύλληψη του 37χρονου Κυβερνήτη του Ε/Γ- -Τ/Ρ “ΣΦΕΝΔΟΝΗ” Ν.Κ. 936 προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κέρκυρας.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε οι επιβάτες του ανωτέρω Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους να λαμβάνουν θαλάσσιο λουτρό έξωθεν των πλωτών σημαντήρων κατά παράβαση της Απόφασης του Κεντρικού Λιμενάρχη Κέρκυρας (ΦΕΚ 2090/07-07-2016 Β').

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, ενώ ανωτέρω συλληφθείς αφού απολογήθηκε αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα.

*****

Ένας 46χρονος αλλοδαπός συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, εντός του επιβατικού σταθμού νότιου Λιμένα Πατρών, διότι διαπιστώθηκε ότι έφερε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδο του από την χώρα. Επιπροσθέτως σε περαιτέρω έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι κατείχε πλαστική συσκευασία που περιείχε ινδική κάνναβη μικτού βάρους δύο γραμμαρίων και ένα δέκατο του γραμμαρίου (2,1γραμ.).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το ανωτέρω πλαστό έγγραφο και η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Επίσης, μία 18χρονη αλλοδαπή και μία 51χρονη ημεδαπή συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, εντός του επιβατικού σταθμού νότιου Λιμένα Πατρών, καθώς διαπιστώθηκε ότι η 18χρονη έφερε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα, με την άμεση συνέργεια της ανωτέρω 51χρονης η οποία την συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί της.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το ανωτέρω πλαστό έγγραφο.

 

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ένας 60χρονος αλλοδαπός, από τη θαλάσσια περιοχή παραλία “ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ”.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, 32χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL