Θάνατος λουόμενου στο Ναύπλιο – Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ πλοίου στην Καβάλα –Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στην Κέρκυρα - Συλλήψεις αλλοδαπών στον Πειραιά και στην Πάτρα

Θάνατος λουόμενου στο Ναύπλιο – Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ  πλοίου στην Καβάλα –Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στην Κέρκυρα - Συλλήψεις αλλοδαπών στον Πειραιά και στην Πάτρα
  

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Παρασκευής Αργολίδας, 82χρονος ημεδαπός.
Ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ναυπλίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Καβάλας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΗΛΙΔΑ ΙΙ” Ν. Κέρκυρας 43, ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του προγραμματισμένου δρομολογίου του από λιμένα Πρίνου ν.Θάσου, διαπιστώθηκε δυσλειτουργία στη δεξιά κύρια μηχανή ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Καβάλας.
Το ανωτέρω Ε/Γ-Υ/Γ πλοίο συνέχισε το δρομολόγιό του με συμβατική πλεύση και κατέπλευσε στο λιμένα Καβάλας αποβιβάζοντας τους είκοσι τέσσερις (24) επιβάτες του με ασφάλεια.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του  Ε/Γ-Υ/Γ  μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης  από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

*****
Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας από τον αλλοδαπό Κυβερνήτη του Ι/Φ σκάφους “CIRCE” σημαίας Γερμανίας και μοναδικό επιβαίνοντα ότι το  σκάφος προσάραξε σε αβαθή κοντά στη ν. “ΒΙΔΟ”.
Άμεσα στην περιοχή μετέβη το Ρ/Κ “ΔΟΞΑ” Ν.Π. 4678 και ιδιώτης δύτης με τη συνδρομή των οποίων το “CIRCE” αποκολλήθηκε χωρίς να διαπιστωθεί ρήγμα,  εισροή υδάτων ή θαλάσσια ρύπανση. Στη συνέχεια το ανωτέρω Ι/Φ σκάφος  ρυμουλκήθηκε από το  “ΔΟΞΑ” στην μαρίνα Γουβίων ν. Κέρκυρας ασφαλώς.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του “CIRCE” μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολοθούντα το σκάφος  νηογνώμονα.

*****
Ένας 18χρονος αλλοδαπός συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά στο λιμένα Πειραιά, διότι παραβίασε τους περιορισμούς που του έχουν επιβληθεί νόμιμα στην ελευθερία διαμονής.
Προανάκριση διενεργείται κατά την αυτόφωρη διαδικασία από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****
Ένας 24χρονος αλλοδαπός συνελήφθη απογευματινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, εντός του επιβατικού σταθμού νότιου Λιμένα Πατρών, καθώς διαπιστώθηκε ότι έφερε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL