Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα – Έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα στο Γύθειο – Διακομιδή ασθενών

Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα – Έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα στο Γύθειο – Διακομιδή ασθενών 
 
 
Τρεις (03) αλλοδαποί, ηλικίας 37, 34 και 25 ετών, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών στην πύλη εισόδου του νότιου λιμένα Πατρών.
Συγκεκριμένα σε διενεργηθέντα έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. όχημα, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο με προορισμό λιμένα Ιταλίας, διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος αλλοδαπός ως οδηγός του ανωτέρω οχήματος με συνοδηγό τον 25χρονο αλλοδαπό μετέφεραν την 37χρονη αλλοδαπή, η οποία κατείχε και επέδειξε για την ίδια και το ανήλικο τέκνο της γνήσια ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκαν σε έτερα πρόσωπα.
Σε περαιτέρω έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στις αποσκευές του 25χρονου και στο εσωτερικό του Ι.Χ.Ε. οχήματος γνήσια ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκαν σε άλλα πρόσωπα και μία πλαστή άδεια οδήγησης. 
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. όχημα και τα ανωτέρω έγγραφα. 
 
*****
 
Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Γυθείου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, για αγνοούμενο 31χρονο  υποβρύχιο αλιέα, στη θαλάσσια περιοχή όρμου Πόρτο Κάγιο, Δήμου Ανατολικής Μάνης.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω είχε μεταβεί για τη διενέργεια υποβρύχιας αλιείας, απογευματινές ώρες χθες και έκτοτε αγνοείται.
Διενεργήθηκαν έρευνες στην περιοχή, από ξηράς με περιπολικό όχημα Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. και δια θαλάσσης με δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, το ιδιωτικό σκάφος “ΗΛΙΑΣ” Τ.Γ. 184, στο οποίο επέβαιναν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, ενώ στις έρευνες συμμετείχαν και δύο εθελοντές  δύτες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης/Παραρτήματος Λακωνίας.
Οι έρευνες συνεχίζονται, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα, ενώ τυχόν εξελίξεις θα αναφερθούν με νεότερο δελτίο τύπου.
 
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών που έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης,
21χρονη αλλοδαπή,  από το λιμάνι της Θάσου στο λιμάνι της Κεραμωτής, με το Ε/Γ-Ο/Γ “ΘΑΣΟΣ Ι” Ν.Π.  11657 και
27χρονη, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ–Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ” Ν.Ν. 57. 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL