Εντοπισμός και διάσωση προσφύγων στη Χίο - Σύλληψη αλλοδαπού στη Μυτιλήνη - Διακομιδές ασθενών

Εντοπισμός και διάσωση προσφύγων στη Χίο - Σύλληψη αλλοδαπού στη Μυτιλήνη  -  Διακομιδές ασθενών 
 
 
   Στον εντοπισμό και τη διάσωση πενήντα έξι (56) προσφύγων προέβησαν,   πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
   Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά ν. Χίου, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, με ικανό αριθμό επιβαινόντων.
   Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, πλήρωμα ανωτέρω σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Χίου. 
   Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
                                                                                   *****
 
  Στη σύλληψη ενός 51χρονου αλλοδαπού, προέβησαν πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.
  Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον οικείο λιμένα, κατά την αποβίβαση του ανωτέρω από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, βρέθηκαν στην κατοχή του δύο (02) πλαστές ταυτότητες.
  Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα και ένα (01) κινητό τηλέφωνο.
 
 
                                                                               *****
 
  Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν μεσημβρινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών που έχριζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης,
-34χρονης, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ – Δ/Ρ “ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΣΤΑΡ” Ν.Πάρου  77.
-82χρονου από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL