Θάνατος αλλοδαπού στη Ρόδο - Ελαφρά πρόσκρουση πλοίων στο Πέραμα – Συλλήψεις αλλοδαπών για πλαστά έγγραφα στην Ηγουμενίτσα και στην Πάτρα – Σύλληψη αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα

Θάνατος αλλοδαπού στη Ρόδο - Ελαφρά πρόσκρουση πλοίων στο Πέραμα – Συλλήψεις αλλοδαπών για πλαστά έγγραφα στην Ηγουμενίτσα  και στην Πάτρα – Σύλληψη αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα 
 
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ρόδου ότι εντοπίστηκε πτώμα 58χρονου αλλοδαπού στον βυθό στην περιοχή «ΡΕΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟΥ» Ρόδου.
Η σορός μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Ρόδου για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής .
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.
*****
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Περάματος ότι  βραδινές ώρες της 07/10/2016 προσέκρουσαν μεταξύ τους, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών,  τα πλοία Ε/Γ – Ο/Γ «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» Ν. Χανίων 20, Φ/Γ «ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ» σημαίας Λιβερίας και το Ε/Γ – Ο/Γ «ΤΑΛΑΤΟΝ» Ν.Π. 12394, τα οποία βρίσκονταν πρυμνοδετημένα το ένα δίπλα στο άλλο, στο θαλάσσιο χώρο εντός του μεσαίου προβλήτα της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος.
Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν η πρόκληση μόνο υλικών ζημιών, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός ή να προκληθεί θαλάσσια ρύπανση.
Από το Δ ΄Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους των ανωτέρω πλοίων μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης – αξιοπλοΐας από τους παρακολουθούντες τα πλοία νηογνώμονες. 
*****
Ένας 27χρονος αλλοδαπός συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας εντός του επιβατηγού λιμένα Ηγουμενίτσας διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο. 
Προανάκριση διενεργείται  από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
*****
Τρεις (03) αλλοδαποί συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. 
Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ κατασχέθηκαν τα παραπάνω έγγραφα.
*****
Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας από τη Λιμενική Αρχή Πρέβεζας, ότι ύποπτο Ι.Χ.Ε. όχημα κινείται με κατεύθυνση από ν. Πρέβεζας προς ν. Θεσπρωτίας .
Ανωτέρω όχημα εντοπίστηκε από στελέχη Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής στην περιοχή «ΚΑΡΤΕΡΙ» Θεσπρωτίας και σε προσπάθεια ακινητοποίησης του οχήματος , ο οδηγός αυτού δεν συμμορφώθηκε στα ηχητικά και φωτεινά σήματα του περιπολικού οχήματος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. .
Ακολούθησε καταδίωξη με τη συνδρομή περιπολικών οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ. και το ανωτέρω όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή «ΓΑΤΑ» Θεσπρωτίας όταν προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν τέσσερις (04) αλλοδαποί οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και να διαφύγουν άλλοι τρεις (03), οι οποίοι αναζητούνται.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, ενώ εντός του χώρου αποσκευών του βρέθηκαν τρία (03) μπιτόνια με βενζίνη καθώς και ένα (01) μαχαίρι με μήκος λάμας είκοσι (20) εκατοστών.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL