Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Κεφαλληνία – Τραυματισμός ναυτικού στην Ελευσίνα – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα - Διακομιδές ασθενών

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Κεφαλληνία – Τραυματισμός ναυτικού στην Ελευσίνα – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα - Διακομιδές ασθενών
 
Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, επί της παραλιακής οδού Αργοστολίου «ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΙΤΣΗ», όταν Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ένας 51χρονος αλλοδαπός, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 21χρονο. 
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας για την παροχή των πρώτων βοηθειών, όπου παραμένει προληπτικά για νοσηλεία.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας.
*****
Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ελευσίνας, για τον τραυματισμό 47χρονου ναυτικού (ειδικότητας ως Β΄ Κυβερνήτης), μέλος του πληρώματος του Φ/Γ πλοίου «ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΑΚΗΣ» Ν. Μυτιλήνης, το οποίο ελλιμενίζεται στον ΧΑΛΙΨ Ασπροπύργου.
Ο ανωτέρω ναυτικός, ο οποίος τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι (μετατάρσιο) κατά το κλείσιμο κυτών του αμπαριού, μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Ελευσίνας όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα μεταταρσίου άκρου αριστερού (ΑΡ) ποδός.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ελευσίνας. 
*****
Ένας 21χρονος αλλοδαπός συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ κατασχέθηκε το  παραπάνω έγγραφο.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών που έχριζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης,
63χρονης αλλοδαπής, από το λιμάνι της Αλοννήσου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» Ν. Π. 10001,
75χρονου, από τα λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ” Ν.Ν. 57,
75χρονου, από τα λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ” Ν.Ν. 57 και
ανήλικου 4,5 ετών, από τα λιμάνι της Θάσου στο λιμάνι της Κεραμωτής, με το Ε/Γ-Ο/Γ “ΘΑΣΟΣ ΙΙ” Ν.Π. 11836.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL