Θάνατος αλλοδαπού μέλος πληρώματος Κ/Ζ στη Σαντορίνη – Συλλήψεις αλλοδαπών στη Χίο και στη Λέσβο - Διακομιδές ασθενών

Θάνατος αλλοδαπού μέλος πληρώματος Κ/Ζ στη Σαντορίνη – Συλλήψεις αλλοδαπών στη Χίο και στη Λέσβο - Διακομιδές ασθενών

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θήρας από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, ότι 36χρονος αλλοδαπός  μέλος του πληρώματος του Κ/Ζ ''STAR CLIPPER'' σημαίας Μάλτας το οποίο ήταν αγκυροβολημένο έξωθεν λιμένα Θήρας, χρήζει άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης καθότι βρίσκεται χωρίς τις αισθήσεις του και χωρίς καρδιακό παλμό.
Άμεσα ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με  την Ε/Γ-Τ/Ρ Λάντζα “ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ” Ν.Θ. 28 στο λιμένα Αθηνιού Θήρας απ' όπου παρελήφθη από ιδιωτικό ασθενοφόρο όχημα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

*****
Ένας 21χρονος αλλοδαπός συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Χίου, στη χερσαία ζώνη λιμένα Χίου.
Συγκεκριμένα για τον ανωτέρω είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου για τη συμμετοχή του στο περιστατικό εμπρησμού στη Δομή Φιλοξενίας Σούδας Χίου την 08-10-2016.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****
Μία 45χρονη ημεδαπή και ένας 26χρονος αλλοδαπός, συνελήφθησαν βραδινές ώρες χθες, από στελέχη του γραφείου  Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης, στον οικείο λιμένα.
Συγκεκριμένα, η ανωτέρω βρέθηκε να συνοδεύει τον 26χρονο αλλοδαπό έχοντας στην κατοχή της προς διάθεση ταξιδιωτικό έγγραφο και δελτίο διαμονής αλλοδαπού που ανήκουν σε τρίτο άτομο, με σκοπό την διακίνησή του.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν τρία (03) ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δύο (02) κινητά τηλέφωνα.

*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος– Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν απογευματινές και βραδινές ώρες χθες, οι κάτωθι διακομιδές ασθενών που έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
63χρονος και 67χρονος, από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Δ/Ρ «ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΣΤΑΡ» Ν.Π. 77,
23χρονου αλλοδαπού, από το λιμάνι Πίσω Αετού Ιθάκης στο λιμένα Σάμης Κεφαλληνίας με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΟΔΥΣΣΕΑΣ” Ν.Ι. 459.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL