Συνέχεια ενημέρωσης για την επιχείρηση εντοπισμού αγνοούμενου στο Κεντρικό Αιγαίο την 14/10/16 –

Συνέχεια ενημέρωσης για την επιχείρηση εντοπισμού αγνοούμενου στο Κεντρικό Αιγαίο την 14/10/16 – Θάνατος δύτη στην Κόρινθο

 

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τις έρευνες προς εντοπισμό ενός 56χρονου ο οποίος αγνοούνταν από μεσημβρινές ώρες της 13/10/16, γνωρίζεται ότι ο ανωτέρω εντοπίστηκε σώος.

Συγκεκριμένα, το Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ'' Ν.Π. 11796 το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμένα Καρλοβασίου προς το λιμένα Φούρνων, πρωινές ώρες σήμερα, εντόπισε το αγνοούμενο ξύλινο σκάφος στο οποίο επέβαινε ο 56χρονος και το ρυμούλκησε στο λιμένα Φούρνων όπου ο ανωτέρω αποβιβάστηκε με ασφάλεια, καλά στην υγεία του.

 

*****

 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή ''ΣΤΕΡΝΑ'' Λουτρακίου Κορινθίας, 36χρονος δύτης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δήλωση ενός φίλου του ανωτέρω, είχαν μεταβεί από κοινού στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή, με σκοπό να πραγματοποιήσουν υποβρύχια κατάδυση με εξοπλισμό, όταν κατά την προετοιμασία έναρξης της κατάδυσης, ο 36χρονος έχασε τις αισθήσεις του.

Ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, διατάχτηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL